Wat is de CO2 tool?

Green Key International heeft een krachtige tool ontwikkeld om bedrijven te helpen bij het meten van hun CO2-voetafdruk: de HCMI CO2 berekeningstool.

Met deze tool kun je op een eenvoudige en gestandaardiseerde manier de CO2-voetafdruk van jouw bedrijf berekenen. Het biedt een gedetailleerd inzicht in de emissies die verband houden met jouw bedrijfsactiviteiten, inclusief energiegebruik, transport, wasserij en koeling. Deze gegevens zijn essentieel voor het identificeren van mogelijkheden voor verbetering op het gebied van duurzaamheid. De tool stelt bedrijven in staat om hun impact op het milieu nauwkeurig te meten.

De HCMI CO2 berekeningstool volgt de Hotel Carbon Measurement Initiative (HCMI) -richtlijnen, ontwikkeld door de Sustainable Hospitality Alliance (SHA) in samenwerking met de World Travel & Tourism Council. Dit betekent dat jouw metingen gebaseerd zijn op internationaal erkende standaarden.

De CO2 tool

Geïnteresseerd? Klik op de link hieronder om met de tool aan de slag te gaan. Vul het formulier in en bereken de CO2-voetafdruk van jouw bedrijf.

Ga aan de slag met de CO2 tool

Meer advies & ondersteuning

Green Etalage

Green Etalage

Ben je op zoek naar duurzame producten om te voldoen aan de Green Key duurzaamheidsnormen, en jouw bedrijf (verder) te verduurzamen?

Bekijk onze Green Etalage!

Meer informatie
Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Heb je vragen over wat Green Key nou precies inhoudt, hoe het keuringsproces eruit ziet of een specifieke vraag over jouw bedrijfscategorie?

Vraag het één van onze medewerkers tijdens een kennismakingsgesprek!

Meer informatie
Inspiratieboek

Inspiratieboek

Ben je op zoek naar inspiratie zodat je concrete stappen kunt zetten om duurzaamheidsdoelen te bereiken en jouw bedrijf (verder) te verduurzamen?

Bekijk het inspiratieboek voor duurzaam ondernemen!

Meer informatie
Green Key begeleiding

Green Key begeleiding

Heb je begeleiding nodig bij het behalen van Green Key?

Bekijk de verschillende begeleidingspakketten die onze partner Green Label Service aanbiedt om het behalen van Green Key eenvoudig te maken voor jouw bedrijf.

Meer informatie