Wat is het kennismakingsgesprek?

Het online kennismakingsgesprek met Green Key biedt jou een waardevolle gelegenheid om meer te weten te komen over Green Key, het certificeringsproces én wat dit specifiek betekent voor jouw bedrijf. Tijdens dit gesprek krijg jij de mogelijkheid om direct in contact te komen met een medewerker van Stichting KMVK, uitvoerder van Green Key in Nederland, die inzicht en verduidelijking kan bieden in het behalen van Green Key en daarmee het verduurzamen van jouw bedrijf.

In het online kennismakingsgesprek, dat maximaal één uur in beslag neemt, wordt uitgelegd wat Green Key inhoudt, welke duurzaamheidsnormen van toepassing zijn en hoe het certificeringsproces verloopt. Daarnaast worden specifieke vragen met betrekking tot jouw bedrijf zo goed mogelijk beantwoord. Dit gesprek helpt bedrijven om een duidelijk beeld te krijgen van wat er nodig is om gecertificeerd te worden met Green Key en hoe duurzaamheid kan worden geïntegreerd in de bedrijfsvoering.

Het kennismakingsgesprek is gratis. Green Key streeft ernaar om duurzaamheid toegankelijk te maken voor alle bedrijven in de toerisme- en recreatiesector en biedt deze waardevolle introductie zonder kosten aan, als onderdeel van onze inzet voor een groenere toekomst.

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek

Geïnteresseerd in een online kennismakingsgesprek met een medewerker van ons? Meld je dan online aan door het aanmeldformulier hieronder in te vullen.

Vervolgens neemt een van onze medewerkers contact met jou op om een datum in te plannen.

Aanmeldformulier kennismakingsgesprek

Stichting KMVK

    (Bezoek)adres
  • Storkstraat 24
  • 3833 LB Leusden

Meer advies & ondersteuning

Green Etalage

Green Etalage

Ben je op zoek naar duurzame producten om te voldoen aan de Green Key duurzaamheidsnormen, en jouw bedrijf (verder) te verduurzamen?

Bekijk onze Green Etalage!

Meer informatie
Inspiratieboek

Inspiratieboek

Ben je op zoek naar inspiratie zodat je concrete stappen kunt zetten om duurzaamheidsdoelen te bereiken en jouw bedrijf (verder) te verduurzamen?

Bekijk het inspiratieboek voor duurzaam ondernemen!

Meer informatie
Green Key begeleiding

Green Key begeleiding

Heb je begeleiding nodig bij het behalen van Green Key?

Bekijk de verschillende begeleidingspakketten die onze partner Green Label Service aanbiedt om het behalen van Green Key eenvoudig te maken voor jouw bedrijf.

Meer informatie
CO2 tool

CO2 tool

Ben je benieuwd hoeveel CO2 jouw bedrijf op dit moment uitstoot?

Bereken de CO2-voetafdruk van jouw bedrijf met onze CO2 tool!

Meer informatie