Headerfoto Kennismaking

Kennismaking Green Key

Hoe duurzaam is uw bedrijf?

Green Key biedt u een gratis login voor drie weken. U kunt dan een "doe het zelf" keuring uitvoeren voor uw bedrijf. Zo krijgt u inzicht in hoeverre uw bedrijf al voldoet aan de normen van Green Key en wat u nog zou moeten doen om een certificaat Green Key brons, zilver of goud te behalen. Na vier weken vervalt deze inlog mogelijkheid. Medewerkers van de Stichting KMVK zullen u na deze periode geheel vrijblijvend benaderen of u de intentie heeft definitief een Green Key voor uw bedrijf aan te vragen.

Kennismaking met Green Key

We hebben een module ontwikkeld voor iedereen die kennis wil maken met Green Key. Over hoe je een Green Key kunt verwerven en wat je ervoor moet doen. Dit project is mede vormgegeven en tot stand gekomen met een subsidie van het ministerie van Economische Zaken.

De module is online beschikbaar. Als de site opent, klikt u op 'modules' en vervolgens op het woord 'kennismaking' om te starten. Bekijk hier de module.

Aanmelden proefaccount

Hieronder kunt u zich aanmelden voor een proefaccount bij Mijn Green Key.
Wij verwerken hierna uw gegevens en zenden u hierna een gebruikersnaam en een wachtwoord toe. U krijgt met dit proefaccount toegang tot mijn Green Key en kunt een doe-het-zelfkeuring aanmaken om uw status te bepalen.

Bedrijfsgegevens proefaccount
Website bedrijf, URL: http://
Gegevens contactpersoon Green Key / Milieucoördinator
Administratie
Opmerkingen