Locaties lijstweergave

Locaties lijstweergave

Green Key hotel boeken?

Onze toeristische locaties
U wilt ontspannen en genieten op een heerlijke plek aan het water, in de stad of in het groen. De Green Key accommodaties bieden u dat, zonder het milieu onnodig te belasten. Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand. Bewust genieten, daar gaat het om. Of het nu gaat om een bed & breakfast, een dagje dierentuin of langer verblijf op een camping of in een hotel.

Onze zakelijke locaties
U zoekt een inspirerende locatie voor een heidesessie met uw team. Een duurzame vergaderlocatie in een stad met uw buitenlandse gasten. Of een congreslocatie met een duurzaam karakter en met een comfortabele ontvangst. De Green Key accommodaties bieden u dat, zonder het milieu onnodig te belasten. Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand.

Voor de andere bedrijfsgroepen zoals: Wellness & Sauna, Bibliotheken, Varende locaties, en Zwem- en indoorsportlocaties is er het  Duurzaam Gastvrij keurmerk (onderschreven door Green Key), bekijk hier de locaties.

Zoeken

Naar boven

Locaties

Biesbosch MuseumEiland Werkendam

Biesbosch MuseumEiland Werkendam

Goud
Noord Brabant Werkendam

Het Biesbosch MuseumEiland wil iedereen de Biesbosch laten ontdekken. Het Biesbosch MuseumEiland is hét centrum van de Biesbosch met een goede inhoudelijke tentoonstelling, waar de nadruk ligt op de cultuurhistorie en de betekenis van de Biesbosch, een bezoekerscentrum en een aangename horecaplek plus twee buitententoonstellingen, namelijk het eiland en buitenmuseum de Pannekoek. De tentoonstellingen zijn zeer laagdrempelig en toegankelijk voor jong en oud. De bezoeker komt er meer te weten over het verleden, heden en de toekomst van de cultuur, natuur en waterbeheersing van het gebied de Biesbosch.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Logis Hotel de Brabantse Biesbosch

Logis Hotel de Brabantse Biesbosch

Goud
Noord Brabant Werkendam

Hotel, restaurant & pannenkoekenhuis met fietsverhuur en excursie organisatie, gelegen in Nationaal Park de Biesbosch

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Landal West Terschelling

Landal West Terschelling

Goud
Friesland West-Terschelling

Op loopafstand van het gezellige West-Terschelling ligt Landal West Terschelling. De moderne appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Bij aankomst zijn zelfs de bedden al voor u opgemaakt. 79 gelijkvloerse appartementen. Gelegen aan bos en duinen.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

EIGENTIJDSERF

EIGENTIJDSERF

Goud
Noord Brabant WESTELBEERS

EIGENTIJDSERF beschikt over zalen en hotelkamers en biedt uitgebreide faciliteiten voor één- of meerdaagse bijeenkomsten (cursussen, trainingen, vergaderingen, presentaties etc). EIGENTIJDSERF beschikt over 12 conferentiezalen voor groepen van 5 tot 150 personen. Werkruimtes kunnen ook gebruikt worden als subruimtes waar deelnemers op zichzelf of in subgroepen, onderdelen kunnen uitwerken. De gasten kunnen op verzoek beschikken over vrijwel iedere technische voorziening die men wenst en zijn er verschillende zaalopstellingen mogelijk. Onze keukenbrigade werkt voornamelijk met verse, regionale streekgerechten. In het restaurant wordt een uitgebreid ontbijt- en lunchbuffet geserveerd en ‘s avonds bieden wij onze gasten een gevarieerd dagmenu aan, bestaande uit 3 gangen. De bar is een ideale plek om te ontspannen en om de dag gezellig af te sluiten. De bar is natuurlijk en sfeervol ingericht en bij de vaste gasten bekend om zijn gezelligheid tot in de late uurtjes.

Website: EIGENTIJDSERF
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Center Parcs de Kempervennen

Center Parcs de Kempervennen

Goud
Noord Brabant Westerhoven

De Kempervennen is een bungalowpark waar je volop kan gaan voor actie, zowel indoor als outdoor met de natuur als speeldomein. Het leven is goed in het Brabantse land vlakbij Eindhoven, met twee grote meren, talloze activiteiten én een indoor sneeuwhal. Voor water- en wintersport, het hele jaar door!

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Hotel Kaap West | Kloeg Collection

Hotel Kaap West | Kloeg Collection

Goud
Zeeland Westkapelle

Gelegen achter de duinen van Westkapelle, dichtbij de overgang naar de mooiste kuststrook van Zeeland ligt Hotel Kaap West. Wij vormen dé uitvalbasis voor een luxe long stay vakantie of een kort verblijf aan de Walcherse kust. Het ritme van de dag wordt hier bepaald door natuurlijke elementen van zon, zee, strand en duin. Milieubewust en duurzaamheid zijn twee belangrijke kenmerken voor het hotel. Het energieverbruik ligt zelfs zo laag dat de EPC-waarde met 0 op de meter nihil is. Middels zonnepanelen wordt er een grote hoeveelheid energie opgewekt en dankzij de inzet van warmtepompinstallaties wordt er op een duurzame manier verwarmt en warm water getapt. De karakteristieke rieten kap draagt daarnaast ook sterk bij aan de isolatie van het hotel. Én om af te sluiten: 340 zonnepanelen op het dak zorgen ervoor dat de energie op een groene en verantwoorde wijze wordt opgewekt.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Thermen Berendonck

Thermen Berendonck

Goud
Gelderland Wijchen

Missie Onze missie is het bijdragen aan de ontwikkeling, groei en heling van mens en wereld door mensen een plek te bieden waar zij vinden of ontdekken wat ze nodig hebben. Om te groeien, te ontwikkelen, tot rust te komen en energie op te doen. Een plek om terug te komen bij zichzelf. Wij geloven namelijk dat een mens in harmonie zijn positieve energie kan doorgeven aan een ander, aan de wereld. Daarin willen wij inspireren, motiveren en bijdragen. Een mooiere, aangenamere wereld door betrokkenheid, beleving en balans. Visie Vooroplopen in hospitality en wellness, zowel in Nederland als in Europa. Het is ons doel en ons plan. Gestuurd door ambitie en geleid door ons hart creëren wij unieke en innovatieve concepten binnen de wellness-markt. Persoonlijke en spirituele ontwikkeling staan daarbij centraal. Evenals de gezondheid en het geluk van onze gasten. Totaalbelevingen, steeds nieuw, steeds sterker.

Voorbeeldmaatregelen

Al vanaf de ontwikkeling van Thermen Berendonck, is maatschappelijk verantwoord ondernemen een van de belangrijkste aandachtspunten. Zorg voor de 3 p’s, profit, planet en people, vinden wij vanzelfsprekend. Dat houdt voor ons in dat we streven naar een gezonde bedrijfsvoering, waarbij de belasting voor natuur en milieu zoveel mogelijk beperkt is, met een continue toewijding voor het welzijn van mensen binnen en buiten onze organisatie. Lijkt dat gemakkelijker gezegd dan gedaan? Voor ons niet. Ook al stellen we onszelf zowel intern als extern hoge duurzaamheidnormen, maatschappelijk verantwoord ondernemen is echt onderdeel geworden van een bedrijfscultuur waarvan de hele organisatie zich bewust is en die iedereen binnen de organisatie een warm hart toedraagt. Een aantal voorbeelden van maatregelen: -Gebruik van warmte kracht koppeling -Gebruik van warmtepompen -Food en beverage veelal biologisch en streek producten -Samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Natuurvriendenhuis en kampeerterrein Banjaert

Natuurvriendenhuis en kampeerterrein Banjaert

Goud
Noord Holland Wijk aan Zee

Banjaert huis- en kampeerterrein is een onderdeel van Natuurvrienden Nederland: NIVON. Het is een bedrijf zonder winstoogmerk, gerund door vrijwilligers. Een maatschappij waarin mensen gelijke kansen hebben en zorgen voor het behoud van de mooie natuur zijn onze idealen. Iedereen die dat kan meevoelen is welkom. Wij zorgen voor een omgeving waarin onze gasten deze idealen ook kunnen meebeleven. Mede daarom vragen wij hen ook zelf mee te doen. Er is in ons huis een gezamenlijke keuken waarin iedereen zijn eigen maaltijd kan klaarmaken, er zijn ruimten waarin samen kan worden gegeten, die echter ook zeer geschikt zijn voor cursussen, vergaderingen en evenementen. Samen werken we aan een betere wereld en een goede toekomst.

Voorbeeldmaatregelen

Bedrijf is niet zuiver een groepsaccommodatie, ook individuele gasten zijn welkom. Het huis wordt ook wel omschreven als doe-het-zelf hotel; de gasten houden hun eigen kamer schoon en kunnen in de goed geoutilleerde keuken hun eigen maaltijden klaarmaken. De gezamenlijke ruimten worden zowel voor het eten, voor recreatie als voor vergaderruimte gebruikt. Het kampeerterrein heeft een uitstraling die past in de natuurlijke omgeving, rustig, maar wel van alle basisgemakken voorzien. Buitenoppervlakte is inclusief kampeerterrein. De receptie van het kampeerterrein wordt in de wintermaanden verhuurd als appartement. Werkkrachten zijn allen vrijwilligers.
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

De Gele Anemoon (Nivon)

De Gele Anemoon (Nivon)

Goud
Limburg Wijlre

de gele anemoon

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

NIVON Camping De Gronselenput

NIVON Camping De Gronselenput

Goud
Limburg WIJLRE

Camping De Gronselenput is een gezellig en kleine camping met in totaal 60 plaatsen. Door het grote overzichtelijke speelterrein is De Gronselenput de ideale camping voor familie's op zoek naar rust. Niet voor niets is de camping door de ANWB bekroond met de titel "Charme Camping". De camping ligt vlakbij de leukste attracties van Zuid-Limburg, van dierentuin tot stoomtrein. Een uitstapje naar België of Duitsland is ook een leuke mogelijkheid. Op de camping kunt u de kinderen met een gerust hart hun gang laten gaan, het terrein is autovrij en bovendien erg overzichtelijk. Direct tegenover de ingang van de camping loopt een populair wandelpad langs de Keutenberg.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie
Locaties op een kaart
Zoek
Km
Filteren
Door hieronder te klikken op de bedrijfscategorieën en medailles is het mogelijk om te filteren op het aantal deelnemers dat getoond wordt.
  • Bungalowpark
  • Camping
  • Conferentiecentrum
  • Dagrecreatie
  • Hotel
  • Kleine accommodatie
  • Restaurant
  • Brons
  • Zilver
  • Goud