Locaties lijstweergave

Locaties lijstweergave

Onze toeristische locaties
U wilt ontspannen en genieten op een heerlijke plek aan het water, in de stad of in het groen. De Green Key accommodaties bieden u dat, zonder het milieu onnodig te belasten. Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand. Bewust genieten, daar gaat het om. Of het nu gaat om een bed & breakfast, een dagje dierentuin of langer verblijf op een camping of in een hotel.

Onze zakelijke locaties
U zoekt een inspirerende locatie voor een heidesessie met uw team. Een duurzame vergaderlocatie in een stad met uw buitenlandse gasten. Of een congreslocatie met een duurzaam karakter en met een comfortabele ontvangst. De Green Key accommodaties bieden u dat, zonder het milieu onnodig te belasten. Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand.

Green Key hotel boeken?

Zoeken

Naar boven

Locaties

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo

Zwembad / Wellness
Gelderland Voorst

Missie Onze missie is het bijdragen aan de ontwikkeling, groei en heling van mens en wereld door mensen een plek te bieden waar zij vinden of ontdekken wat ze nodig hebben. Om te groeien, te ontwikkelen, tot rust te komen en energie op te doen. Een plek om terug te komen bij zichzelf. Wij geloven namelijk dat een mens in harmonie zijn positieve energie kan doorgeven aan een ander, aan de wereld. Daarin willen wij inspireren, motiveren en bijdragen. Een mooiere, aangenamere wereld door betrokkenheid, beleving en balans. Visie Vooroplopen in hospitality en wellness, zowel in Nederland als in Europa. Het is ons doel en ons plan. Gestuurd door ambitie en geleid door ons hart creëren wij unieke en innovatieve concepten binnen de wellness-markt. Persoonlijke en spirituele ontwikkeling staan daarbij centraal. Evenals de gezondheid en het geluk van onze gasten. Totaalbelevingen, steeds nieuw, steeds sterker.

Voorbeeldmaatregelen

Al vanaf de ontwikkeling van Hotel Thermen Bussloo, is maatschappelijk verantwoord ondernemen een van de belangrijkste aandachtspunten. Zorg voor de 3 p’s, profit, planet en people, vinden wij vanzelfsprekend. Dat houdt voor ons in dat we streven naar een gezonde bedrijfsvoering, waarbij de belasting voor natuur en milieu zoveel mogelijk beperkt is, met een continue toewijding voor het welzijn van mensen binnen en buiten onze organisatie. Lijkt dat gemakkelijker gezegd dan gedaan? Voor ons niet. Ook al stellen we onszelf zowel intern als extern hoge duurzaamheidnormen, maatschappelijk verantwoord ondernemen is echt onderdeel geworden van een bedrijfscultuur waarvan de hele organisatie zich bewust is en die iedereen binnen de organisatie een warm hart toedraagt. Een aantal voorbeelden van maatregelen: -Gebruik van warmte kracht koppeling -Gebruik van warmtepompen -Food en beverage veelal biologisch en streek producten -Samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Vakantiepark Ackersate

Vakantiepark Ackersate

Kampeerbedrijven
Gelderland VOORTHUIZEN

Gemengd recreatiebedrijf met vaste en toeristische plaatsen

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Camping en Lunchcafé Noorderloo

Camping en Lunchcafé Noorderloo

Kampeerbedrijven
Groningen Vriescheloo

Camping Noorderloo is een kleinschalige, moderne camping waar je kunt ontspannen en onthaasten. Bij ons kampeer je in een zonnig open bos, middenin het boerenlandschap. Natuurlijk met speelbos, speeltoestellen, eigen zwemvijver, voetbalveldje, volleybalveld en wat nooit mag ontbreken: de pingpongtafel en ons eigen lunchcafé, voor wanneer je behoefte hebt aan een goede kop koffie. Lunchcafé Noorderloo is een modern vegetarisch en vegan lunchcafé met terras waar je o.a. kan genieten van huisgemaakte gebak, hartige taart, salades en broodjes die zo veel als mogelijk met lokale, biologische en/ of zelf gekweekte ingrediënten zijn bereid.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Kloosterhotel ZIN

Kloosterhotel ZIN

Hotel / conferentiecentrum
Noord Brabant VUGHT

Het kloosterhotel vormt een inspirerende inbedding voor programma’s van advies- en trainings- en opleidingsbureaus, voor activiteiten van bedrijven en instellingen, intensieve dag-vergaderingen en voor bezinningsweekenden van zingevingsgroepen. Kloosterhotel ZIN beschikt over 7 vergaderzalen met een capaciteit voor bijeenkomsten van 2 tot 120 personen. Na een bijeenkomst kunnen gasten genieten van gerechten uit de heerlijke 100% biologische keuken onder leiding van ZIN-chef Yvonne Hopstaken Daarnaast is kloosterhotel ZIN ook zeer geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten of summercourses en kan er worden overnacht in 38 hotelkamers. De inrichting is eenvoudig maar modern en zo volledig gericht op optimale ontspanning van lichaam en geest.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Landgoed Huize Bergen

Landgoed Huize Bergen

Hotel / conferentiecentrum
Noord Brabant VUGHT

De monumentale Villa van Landgoed Huize Bergen ligt aan de rand van Vught verscholen in een prachtig park en dateert uit 1916. Hier vindt u alles om uw verblijf tot een succes te maken: een hartelijke ontvangst, rijk gedecoreerde stijlkamers, authentieke details en gastronomische specialiteiten. Ervaar de huiselijke sfeer van vroeger, maar met de moderne gemakken van nu. Een comfortabel verblijf, het betere overnachten Met 20 comfortabel ingerichte zalen heeft Landgoed Huize Bergen ruimte voor grote en kleine gezelschappen van 2 tot 175 personen. Omringd door eeuwenoude bomen bevinden zich naast de Villa op het landgoed van ruim 7,5 hectares nog 7 andere paviljoens. Hierdoor kan er, ook met meerdere gasten tegelijkertijd, de gewenste sfeer van privacy en intimiteit gecreëerd worden. Overnacht in een van de 105 stijlvolle hotelkamers of mogelijk, één keer, in de romantische bruidssuite. Ontwaak met het gefluit van de vogels uit het park en start uw dag met een uitgebreid ontbijt.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught

Hotel / conferentiecentrum
Noord Brabant Vught

In het hart van Brabant, op slechts een paar minuten van het centrum van de gastvrije stad 's-Hertogenbosch is Hotel 's-Hertogenbosch Vught een 4-sterren hotel met 125 comfortable kamers, met restaurants, pianobar, louge, terras, en 15 vergaderzalen. Er zijn groepsactiviteiten, feestarrangementen, partijen en vergaderarrangementen.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

NH Waalwijk

NH Waalwijk

Hotel / conferentiecentrum
Noord Brabant Waalwijk

Hotel en Conferentie

Website: NH-Waalwijk
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

Hotel / conferentiecentrum
Gelderland Wageningen

Het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg is gelegen op één van de mooiste locaties van Nederland, namelijk midden in de bosrijke omgeving tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Neder-Rijn. Door de prachtige ligging op de Wageningsche Berg is het uitzicht over de rivier, de uiterwaarden en de Betuwe werkelijk schitterend. Vlak naast het hotel liggen de mooie botanische tuinen van het Arboretum Belmonte. De fraaie natuurlijke omgeving, voorzien van schitterende fiets- en wandelroutes, maakt het hotel een ideale uitvalsbasis voor een heerlijk ontspannen verblijf.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Rijnijssel Hotel de Nieuwe Wereld

Rijnijssel Hotel de Nieuwe Wereld

Hotel / conferentiecentrum
Gelderland Wageningen

Welkom bij Hotel de Nieuwe Wereld! Deze prachtige praktijkaccommodatie is verbonden aan Rijn IJssel Vakschool Wageningen, dé school voor opleidingen horeca, bakkerij, toerisme en facilitaire dienstverlening. Wat dit hotel zo bijzonder maakt is dat dit hotel wordt gerund door studenten van diverse opleidingen. Onder begeleiding van ervaren praktijkdocenten leren zij alle aspecten van de gastvrijheidsindustrie. In dit professionele hotel met een viersterren classificatie wordt het bedrijfsleven gesimuleerd om zo een dynamische en realistische leeromgeving aan onze studenten te bieden. Maak kennis met onze 18 bijzondere hotelkamers, 2 uitstekende restaurants, onze 3 comfortabele vergaderzalen en congreszaal en onze konditorei.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

De Sayter B.V.

De Sayter B.V.

Groepsaccommodatie
Friesland Warten

De Sayter is een landgoed gelegen op een privé-eiland van ruim 40 ha in het natuurgebied De Âlde Feanen nabij Eernewoude. Wij bieden u met de Saiterpleats (de oorspronkelijke boerderij) een unieke plek om te vergaderen, een feest te vieren of gewoon met een groep vrienden of familie vakantie te vieren. De boerderij telt 34 slaapplaatsen. De locatie ligt volledig besloten op een eiland en wordt door slechts één gezelschap tegelijkertijd gereserveerd. Met andere woorden: we bieden u absolute privacy en rust!

Meer informatie Meer informatie Minder informatie
Locaties op een kaart
Zoek
Km
Filteren
Door hieronder te klikken op de bedrijfscategorieën en medailles is het mogelijk om te filteren op het aantal deelnemers dat getoond wordt.
 • Bed & Breakfast
 • Bedrijfsrestaurant
 • Bootverhuur
 • Buitensport
 • Bungalowpark
 • Charter- en passagiersvaart
 • Congres-/Vergaderlocatie
 • Culturele Instelling
 • Dagrecreatie
 • Groepsaccommodatie
 • Hotel / conferentiecentrum
 • Kampeerbedrijven
 • Minicampings
 • Natuurkampeerterreinen
 • Passagiersvaart
 • Publieksevenement
 • Restaurant
 • Strandpaviljoen
 • Zwembad / Wellness
 • Brons
 • Zilver
 • Goud