Locaties lijstweergave

Locaties lijstweergave

Green Key hotel boeken?

Onze toeristische locaties
U wilt ontspannen en genieten op een heerlijke plek aan het water, in de stad of in het groen. De Green Key accommodaties bieden u dat, zonder het milieu onnodig te belasten. Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand. Bewust genieten, daar gaat het om. Of het nu gaat om een bed & breakfast, een dagje dierentuin of langer verblijf op een camping of in een hotel.

Onze zakelijke locaties
U zoekt een inspirerende locatie voor een heidesessie met uw team. Een duurzame vergaderlocatie in een stad met uw buitenlandse gasten. Of een congreslocatie met een duurzaam karakter en met een comfortabele ontvangst. De Green Key accommodaties bieden u dat, zonder het milieu onnodig te belasten. Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand.

Voor de andere bedrijfsgroepen zoals: Wellness & Sauna, Bibliotheken, Varende locaties, en Zwem- en indoorsportlocaties is er het  Duurzaam Gastvrij keurmerk (onderschreven door Green Key), bekijk hier de locaties.

Zoeken

Naar boven

Locaties

Van der Valk Hotel Den Haag Wassenaar

Van der Valk Hotel Den Haag Wassenaar

Goud
Zuid Holland Wassenaar

Van der Valk Hotel Den Haag – Wassenaar biedt u de mogelijkheid om een training, presentatie of cursus op niveau te geven. Met 12 modern ingerichte vergaderzalen voor 6 tot 350 personen, sfeervol restaurant, trendy bar en 92 comfortabele hotelkamers is het de uitgelezen locatie om, al dan niet in combinatie met een overnachting, een evenement te organiseren. Het hotel is centraal gelegen op het kruispunt van de N44 en de N14, slechts 3 kilometer van het centrum van Den Haag in het bosrijke Wassenaar. Het hotel beschikt over een grote parkeerplaats waar men kosteloos gebruik van mag maken.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Landal Hunerwold State

Landal Hunerwold State

Goud
Drenthe Wateren

Op Landal Hunerwold State staan 97 vrijstaande bungalows. Hiervan worden 73 bungalows verhuurd. De overige bungalows worden enkel door de eigenaren van de bungalows gebruikt. De bungalows zijn eigendom van particuliere eigenaren en Landal regelt de verhuur van de bungalows. Een rustig gelegen park, in een prachtig stukje natuur in het Drents Friese Wold.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Biesbosch Museum Werkendam

Biesbosch Museum Werkendam

Goud
Noord Brabant Werkendam

Het Biesbosch MuseumEiland wil iedereen de Biesbosch laten ontdekken. Het Biesbosch MuseumEiland is hét centrum van de Biesbosch met een goede inhoudelijke tentoonstelling, waar de nadruk ligt op de cultuurhistorie en de betekenis van de Biesbosch, een bezoekerscentrum en een aangename horecaplek plus twee buitententoonstellingen, namelijk het eiland en buitenmuseum de Pannekoek. De tentoonstellingen zijn zeer laagdrempelig en toegankelijk voor jong en oud. De bezoeker komt er meer te weten over het verleden, heden en de toekomst van de cultuur, natuur en waterbeheersing van het gebied de Biesbosch.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Logis Hotel de Brabantse Biesbosch

Logis Hotel de Brabantse Biesbosch

Goud
Noord Brabant Werkendam

Hotel, restaurant & pannenkoekenhuis met fietsverhuur en excursie organisatie, gelegen in Nationaal Park de Biesbosch

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Landal West Terschelling

Landal West Terschelling

Goud
Friesland West-Terschelling

Op loopafstand van het gezellige West-Terschelling ligt Landal West Terschelling. De moderne appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Bij aankomst zijn zelfs de bedden al voor u opgemaakt. 79 gelijkvloerse appartementen. Gelegen aan bos en duinen.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

EIGENTIJDSERF

EIGENTIJDSERF

Goud
Noord Brabant WESTELBEERS

EIGENTIJDSERF beschikt over zalen en hotelkamers en biedt uitgebreide faciliteiten voor één- of meerdaagse bijeenkomsten (cursussen, trainingen, vergaderingen, presentaties etc). EIGENTIJDSERF beschikt over 12 conferentiezalen voor groepen van 5 tot 150 personen. Werkruimtes kunnen ook gebruikt worden als subruimtes waar deelnemers op zichzelf of in subgroepen, onderdelen kunnen uitwerken. De gasten kunnen op verzoek beschikken over vrijwel iedere technische voorziening die men wenst en zijn er verschillende zaalopstellingen mogelijk. Onze keukenbrigade werkt voornamelijk met verse, regionale streekgerechten. In het restaurant wordt een uitgebreid ontbijt- en lunchbuffet geserveerd en ‘s avonds bieden wij onze gasten een gevarieerd dagmenu aan, bestaande uit 3 gangen. De bar is een ideale plek om te ontspannen en om de dag gezellig af te sluiten. De bar is natuurlijk en sfeervol ingericht en bij de vaste gasten bekend om zijn gezelligheid tot in de late uurtjes.

Website: EIGENTIJDSERF
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Center Parcs de Kempervennen

Center Parcs de Kempervennen

Goud
Noord Brabant Westerhoven

De Kempervennen is een bungalowpark waar je volop kan gaan voor actie, zowel indoor als outdoor met de natuur als speeldomein. Het leven is goed in het Brabantse land vlakbij Eindhoven, met twee grote meren, talloze activiteiten én een indoor sneeuwhal. Voor water- en wintersport, het hele jaar door!

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Hotel Kaap West

Hotel Kaap West

Goud
Zeeland Westkapelle

Gelegen achter de duinen van Westkapelle, dichtbij de overgang naar de mooiste kuststrook van Zeeland ligt Hotel Kaap West. Wij vormen dé uitvalbasis voor een luxe long stay vakantie of een kort verblijf aan de Walcherse kust. Het ritme van de dag wordt hier bepaald door natuurlijke elementen van zon, zee, strand en duin. Milieubewust en duurzaamheid zijn twee belangrijke kenmerken voor het hotel. Het energieverbruik ligt zelfs zo laag dat de EPC-waarde met 0 op de meter nihil is. Middels zonnepanelen wordt er een grote hoeveelheid energie opgewekt en dankzij de inzet van warmtepompinstallaties wordt er op een duurzame manier verwarmt en warm water getapt. De karakteristieke rieten kap draagt daarnaast ook sterk bij aan de isolatie van het hotel. Én om af te sluiten: 340 zonnepanelen op het dak zorgen ervoor dat de energie op een groene en verantwoorde wijze wordt opgewekt.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Thermen Berendonck

Thermen Berendonck

Goud
Gelderland Wijchen

Missie Onze missie is het bijdragen aan de ontwikkeling, groei en heling van mens en wereld door mensen een plek te bieden waar zij vinden of ontdekken wat ze nodig hebben. Om te groeien, te ontwikkelen, tot rust te komen en energie op te doen. Een plek om terug te komen bij zichzelf. Wij geloven namelijk dat een mens in harmonie zijn positieve energie kan doorgeven aan een ander, aan de wereld. Daarin willen wij inspireren, motiveren en bijdragen. Een mooiere, aangenamere wereld door betrokkenheid, beleving en balans. Visie Vooroplopen in hospitality en wellness, zowel in Nederland als in Europa. Het is ons doel en ons plan. Gestuurd door ambitie en geleid door ons hart creëren wij unieke en innovatieve concepten binnen de wellness-markt. Persoonlijke en spirituele ontwikkeling staan daarbij centraal. Evenals de gezondheid en het geluk van onze gasten. Totaalbelevingen, steeds nieuw, steeds sterker.

Voorbeeldmaatregelen

Al vanaf de ontwikkeling van Thermen Berendonck, is maatschappelijk verantwoord ondernemen een van de belangrijkste aandachtspunten. Zorg voor de 3 p’s, profit, planet en people, vinden wij vanzelfsprekend. Dat houdt voor ons in dat we streven naar een gezonde bedrijfsvoering, waarbij de belasting voor natuur en milieu zoveel mogelijk beperkt is, met een continue toewijding voor het welzijn van mensen binnen en buiten onze organisatie. Lijkt dat gemakkelijker gezegd dan gedaan? Voor ons niet. Ook al stellen we onszelf zowel intern als extern hoge duurzaamheidnormen, maatschappelijk verantwoord ondernemen is echt onderdeel geworden van een bedrijfscultuur waarvan de hele organisatie zich bewust is en die iedereen binnen de organisatie een warm hart toedraagt. Een aantal voorbeelden van maatregelen: -Gebruik van warmte kracht koppeling -Gebruik van warmtepompen -Food en beverage veelal biologisch en streek producten -Samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Het Strandhuis

Het Strandhuis

Zilver
Noord Holland Wijk aan Zee
Voldoet momenteel niet aan de normen, werkt aan herstel

Het Strandhuis direct gelegen op het strand van Wijk aan Zee, de plek aan zee om heerlijk te eten en drinken. Wij bedienen u graag van ontbijt tot diner en dat 365 dagen per jaar! Daarnaast kunt u bij ons ook nog eens het hele jaar terecht voor vergaderingen, feesten, trouwerijen, hightea’s of een actieve, sportieve dag in combinatie met een heerlijke BBQ. Het kan allemaal: van trouwerij tot verjaardagsfeest, wij verzorgen het voor u tot in de puntjes! Trek in een lekkere kopje koffie na een lange strandwandeling of juist na een sportieve mountainbike tour langs de kust? En als u ook ‘lekkere trek’ heeft, kunt u zichzelf trakteren op ons huisgemaakt (appel)gebak van onze eigen patissier. Of een heerlijke lunch of diner? Tijdens het hoogseizoen zijn wij vanaf 10.00 uur open tot minimaal 23.00 uur. Van november t/m februari is onze keuken van maandag t/m donderdag minimaal tot 20.00 uur geopend. Na 20.00 uur dineren is uiteraard mogelijk, dan dient u hiertoe vooraf te reserveren.

Voorbeeldmaatregelen

LED Verlichting - Afval scheiden - Fairtrade producten- Gezamenlijk energie beleid
Meer informatie Meer informatie Minder informatie
Locaties op een kaart
Zoek
Km
Filteren
Door hieronder te klikken op de bedrijfscategorieën en medailles is het mogelijk om te filteren op het aantal deelnemers dat getoond wordt.
  • Bungalowpark
  • Camping
  • Conferentiecentrum
  • Dagrecreatie
  • Hotel
  • Kleine accommodatie
  • Restaurant
  • Brons
  • Zilver
  • Goud