Aanmelden etalage

Voor de leverancier

Wilt u uw duurzame producten en/of diensten onder de aandacht brengen bij de duurzaamste accommodaties in de gastvrijheidssector ?
Stichting KMVK biedt u hiervoor een goed podium, namelijk de digitale etalage in de "Mijn Green Key' omgeving.
'Mijn Green Key' is het besloten gedeelte van de website waarin de gecertificeerde bedrijven hun keuringsgegevens, en verbruikgegevens invoeren en informatie zoeken over producten en diensten om hun bedrijf nog verder te verduurzamen.

Stichting KMVK, uitvoerder van de programma's Green Key Duurzaam Gastvrij en Blauwe Vlag, heeft een digitale etalage ontwikkeld in Mijn Green Key.

U kunt als bedrijf uw producten/diensten in deze etalage presenteren. Uw product of dienst is aantoonbaar duurzaam, dit kunt u bij voorkeur aantonen door een certificaat of milieukeur uit uw eigen branche. Meer informatie en de overige voorwaarden leest u in de 'algemene voorwaarden etalage'

Hoe kunt u als leverancier meedoen aan de Green Etalage?
Hieronder vindt u een link naar het aanmeldformulier. Nadat uw aanmelding is geaccepteerd ontvangt u van de KMVK een bericht hoe u uw product(en) of dienst(en) kunt aanmelden.
Voor deze producten of diensten moet u aantonen dat zij de verduurzaming van de bedrijven bevorderen. Dit kunt u aantonen doordat het product een eigen keurmerk of duurzaamheidcertificaat heeft of door dit bondig te beargumenteren.
Nadat uw aanvraag voor plaatsing is geaccepteerd verschijnt uw product of dienst in de Etalage.

Wat kost deelname aan de Green Etalage? Vanaf 1 januari 2023 geldt het jaarlijkse tarief voor deelname € 230-- per onderneming (leverancier) en € 35,-- voor plaatsing van hetzelfde product in een extra productcategorie.  (Bedragen zijn exclusief 21% BTW)

Heeft u belangstelling heeft voor een plaats in de digitale etalage? Hieronder kunt u zich aanmelden.


Registratieformulier leveranciers 2023

Relatie informatie LEVERANCIER
Inlog informatie
Om in te loggen is een gebruikersnaam verplicht
Voer het wachtwoord hieronder nogmaals in om het wachtwoord te bevestigen.

Disclaimer Green Etalage

De informatie op deze website van de Green Etalage wordt door de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK) met de grootst mogelijke zorg samengesteld en onderhouden. Fouten kunnen echter niet altijd voorkomen worden. De informatie op deze website is voorts louter informatief van aard en kan niet worden aangemerkt als een advies in een concreet geval. Er kunnen dan ook op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan de op de website aangeboden informatie.

De Stichting KMVK aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van de website of uit de onvolledigheid en/of onjuistheid van de op de website verstrekte informatie en/of voor schade tengevolge van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de website. De Stichting KMVK garandeert verder op geen enkele wijze de correctheid of betrouwbaarheid van websites die middels een link of anderszins met deze website zijn verbonden. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van deze website kan een inbreuk inhouden op intellectuele eigendomsrechten of andere regelgeving.