Wat houdt de stage in?

Bij Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK) ben je onderdeel van een team van 4 medewerkers die aan de verduurzaming van de recreatiesector werkt door middel van verschillende duurzaamheidskeurmerken (Green Key, Duurzaam Gastvrij en Blauwe Vlag). In totaal zijn circa 1000 bedrijven in de recreatiesector gecertificeerd met één van onze duurzaamheidskeurmerken.

Om onze stichting én onze duurzaamheidskeurmerken meer onder de aandacht te brengen in de recreatiesector, hebben wij behoefte aan nieuwe videocontent. En daar hebben we jou bij nodig!

Wat ga je doen?

Als stagiair Film & Media bij onze stichting ga je inspirerende en informatieve videocontent creëren die de toegevoegde waarde van onze stichting en duurzaamheidskeurmerken uitlicht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, inclusief het schrijven van een script, filmen, en bewerken van de beelden om tot een mooi, visueel eindproduct (of meerdere) te komen. Ook stel je een plan van aanpak op voor het maken van toekomstige videocontent.

Jouw taken omvatten o.a. het filmen van de verduurzaming bij onze deelnemers, het afnemen van interviews met onze deelnemers en andere relevante stakeholders, het samenvoegen van deze elementen in inspirerende videocontent, en alles wat er nog meer bij komt kijken om boeiende videocontent te produceren.

Voor deze stage zijn vaardigheden op het gebied van filmen, videoproductie, video-editing, en het vertalen van duurzaamheidsinitiatieven naar boeiende visuele content essentieel. Het opzetten van een plan van aanpak voor toekomstige visuele content behoort ook tot de taken.

We zien graag dat je zelfstandig aan de slag gaat met deze stageopdracht, waarbij een proactieve benadering wordt gewaardeerd. Breng gerust jouw eigen vernieuwende visie en ideeën in, graag zelfs!

Wie zijn wij?

Stichting KMVK is verantwoordelijk voor de uitvoering van de duurzaamheidskeurmerken Green Key, Duurzaam Gastvrij en Blauwe Vlag in de Nederlandse recreatiesector. Met gezamenlijk bijna 1000 bedrijven die gecertificeerd zijn met één van onze duurzaamheidskeurmerken is het bereik van onze stichting in de Nederlandse recreatiesector enorm. De stichting is een samenwerkingsverband van HISWA-RECRON, Koninklijk Horeca Nederland en de ANWB. We zijn gehuisvest in het kantoor van HISWA-RECRON, te Leusden, Utrecht.

Wij zijn een klein, informeel team dat zich richt op duurzaamheid. In een hechte werkomgeving werken we samen aan duurzame oplossingen. Met een positieve sfeer en open communicatie heerst er een gevoel van betrokkenheid en teamwork. Bij ons krijg je de kans om impact te maken en je ideeën te delen. Als je op zoek bent naar een dynamische omgeving waar duurzaamheid centraal staat, ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat vragen wij?

Je werkt graag in een dynamische omgeving en kan makkelijk uit de voeten met het maken van videocontent. Je bent flexibel, neemt graag initiatief en hebt een proactieve, hands-on instelling. Je kunt goed plannen en werkt gestructureerd. Het spreekt je aan om verduurzaming in beeld te brengen. Verder breng je het volgende mee:

  • Je volgt op dit moment een relevante studie zoals: Creative business, (Multi)media design, Digitale techniek & media, Communicatie, Film & Audiovisuele media, Video Producer of een vergelijkbare studie.
  • Je heb interesse in, kennis van én ervaring met het maken van videocontent, inclusief filmen, videoproductie, video-editing en script schrijven;
  • Je bent in het bezit van een te gebruiken videocamera
  • Affiniteit met maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en gastvrijheid is een pré.

Wat bieden wij jou?

  • Een stage- en reiskostenvergoeding;
  • Draadloze dasspeld microfoons;
  • Een interessante stageplek met veel ruimte om deze zelf vorm te geven en een fijne werksfeer.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar info@kmvk.nl! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie nodig? Bel of mail naar Stichting KMVK, Laska Hurenkamp via laska@kmvk.nl  | 06-10655499