Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! 
VACATURE, klik hier

De sleutel naar een duurzamere wereld = Green Key!

Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland en daar zijn we trots op. Meer dan 700 Nederlandse bedrijven hebben dit keurmerk inmiddels verkregen - van hotels en restaurants tot dierentuinen en bungalowparken. Nog steeds komen er nieuwe locaties bij.

De pijlers van Green Key
Zie je de groene sleutel? Dan vindt het bedrijf duurzaamheid belangrijk en passen ze dat overal toe in het bedrijf. Denk aan zuinig omgaan met energie en water, milieuvriendelijk schoonmaken, recyclen en doordachte keuzes rondom biologische voeding en producten met een keurmerk. 

Gaan voor groen
Bedrijven met een Green Key-certificaat doen veel meer op het gebied van duurzaamheid dan de wet vraagt. Zij voldoen minimaal aan de normen van de internationale Green Key-organisatie. Door persoonlijke begeleiding, een speciale omgeving op deze website, cursussen en vooral contact met andere Green Key-bedrijven, wordt ‘gaan voor groen’ leuker en interessanter. Samen werken aan een groene wereld inspireert en stimuleert.

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.


Meer informatie | Ik wil mijn locatie verduurzamen

Toeristische locaties

Boomgaard groen duurzaam

Lekker weg en bewust genieten. Dat kan op één van de Green Key locaties.

Bekijk locaties

Zakelijke locaties

Dierenpark Amersfoort

Voor iedere zakelijke bijeenkomst de perfecte duurzame Green Key locatie.

Bekijk locaties

Nieuws

Het laatste nieuws over Green Key leest u hier!

Lees meer

Accommodaties & bedrijfsgroepen

Duurzaam leven. Neem gewoon wat gas terug.

De Groene Zaak

Als je uit je dak gaat, pas dan wel op voor de zonnepanelen.

Loesje

Buiten is het altijd groener.

Loesje