Inspiratieboek

In nauwe samenwerking met een van onze toegewijde keurmeesters hebben we een waardevol hulpmiddel ontwikkeld om onze Green Key-deelnemers te ondersteunen op hun reis naar duurzaamheid. We presenteren met trots ons gloednieuwe digitale Inspiratieboek.

Dit inspiratieboek is speciaal samengesteld om Green Key-deelnemers te helpen bij het vinden van creatieve en praktische manieren om hun bedrijfsvoering nog duurzamer te maken. Het bevat een schat aan ideeën en inzichten die gericht zijn op verschillende aspecten van jouw bedrijf, waardoor je concrete stappen kunt zetten om je duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Of je nu op het punt staat om je voor te bereiden op een Green Key-keuring, al een trotse Green Key-houder bent, of gewoon geïnteresseerd bent in duurzaam ondernemen, dit inspiratieboek is een waardevolle bron. Het biedt praktische tips en innovatieve benaderingen voor verschillende bedrijfsonderdelen, variërend van het gebouw en de keuken tot de buitenruimte.

Dus, als je op zoek bent naar frisse ideeën om jouw duurzaamheidsinspanningen naar een hoger niveau te tillen, hoef je niet verder te zoeken. Het Inspiratieboek staat klaar om je te begeleiden op je reis naar een groenere, meer verantwoorde bedrijfsvoering. Klik snel op de onderstaande link en laat je inspireren!

Het inspiratieboek is hier te downloaden (pdf-bestand).