Locaties lijstweergave

Locaties lijstweergave

Onze toeristische locaties
U wilt ontspannen en genieten op een heerlijke plek aan het water, in de stad of in het groen. De Green Key accommodaties bieden u dat, zonder het milieu onnodig te belasten. Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand. Bewust genieten, daar gaat het om. Of het nu gaat om een bed & breakfast, een dagje dierentuin of langer verblijf op een camping of in een hotel.

Onze zakelijke locaties
U zoekt een inspirerende locatie voor een heidesessie met uw team. Een duurzame vergaderlocatie in een stad met uw buitenlandse gasten. Of een congreslocatie met een duurzaam karakter en met een comfortabele ontvangst. De Green Key accommodaties bieden u dat, zonder het milieu onnodig te belasten. Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand.

Green Key hotel boeken?

Zoeken kopie

Naar boven

Locaties kopie

Camping de Bosgraaf

Camping de Bosgraaf

Goud
Gelderland Lieren

Comfortcamping de Bosgraaf bestaat uit ruim 22 ha. grond met 200 toeristische plaatsen en 300 jaarplaatsen. De meeste plaatsen beschikken over 6 ampère elektra, water en c.a.i. Een groot aantal plaatsen zijn zelfs uitgerust met een eigen sanitair unit. Wanneer je één van deze plaatsen boekt heb je beschikking over een eigen toilet, wastafel, warm en-/of koud water en eventueel een douche voor privégebruik. Zo hoef je nooit ver te lopen of te wachten op andere gasten. Ook verhuren wij trekkershutten en hebben wij luxe, compleet ingerichte chalets. Comfortcamping de Bosgraaf ligt in de mooie bosrijke omgeving van de Veluwe. Wandel of fiets via de achteruitgang zo het bos in en op zo’n 5 km ligt de Loenense waterval. Naast de camping ligt een schitterede 18 holes golfbaan. Kleine dorpjes als Loenen, Beekbergen, Eerbeek en Klarenbeek liggen op fietsafstand en met de auto ben je zo in de gezellige Hanzensteden zoals Deventer en Zutphen.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Vakantiepark Eiland van Maurik

Vakantiepark Eiland van Maurik

Goud
Gelderland MAURIK

Vakantiepark Eiland van Maurik, is een 5-sterren familievakantiepark uniek gelegen in de Betuwe en het Gelders Rivierengebied aan een grote recreatieplas met jachthaven. Ons park speelt in op de trend om de vrije tijd op een recreatieve, sportieve, maar vooral gezellige en ontspannen wijze in te vullen. Ook bieden wij 250 (groeps)accommodaties, 250 kampeerplaatsen en meer dan 500 ligplaatsen aan. We hebben de ambitie om het beste vakantiepark van Nederland te worden. Behalve elke dag verbeteren van de kwaliteit, zullen we de komende jaren ons vakantiepark verder vergroten.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Lodge 61

Lodge 61

Goud
Noord Holland Medemblik

Kleinschalige camping met lodges in de voormalige melkstallen in het hogere segment. Op de camping wordt momenteel een voedselbos aangeplant. Wij zijn bezig met de omvorming naar volledig self sufficient om onze ecologische voetstap zo klein mogelijk te maken. Vroeger heb ik gevaren( langere tijd op zee) en dan viel er ook prima te leven zonder voorzieningen van buiten met zorg voor de natuur. Op zee valt het pas echt op wat een viezerikken de mensheid is. Wij willen op kleine schaal proberen bewustwording te brengen, door te slapen, leven en verzorgen in en met de natuur. De eerste stappen zijn al gezet om los te komen van nutsvoorzieningen.

Voorbeeldmaatregelen

Alles optimaal geïsoleerd, gescheiden afval, compost: wat van het land komt gaat naar het land. Hybride ketels, septic tank. Voedselbos( inspirator Mark Shepherd; we worden hierin bijgestaan door Guy Cotemans), dieren die daarbij horen in het proces. Alle lampen zijn LED lampen geworden. Verlichting met bewegingsmelders. plannen: zonnepanelen, met mogelijkheid energie te bufferen in cq accu's of waterstof. Zelf water filteren voor gebruik anders dan drinkwater. Aanwezige sloten gebruiken voor zoetwaterbuffer, welke gefilterd ook gebruikt wordt in de voorzieningen. Eten van ons eigen land. Samen met onze gasten het voedselbos vormgeven/onderhouden. Het gaat om bewustwording.
Website: Lodge-61
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Camping Ons Buiten B.V.

Camping Ons Buiten B.V.

Goud
Zeeland OOSTKAPELLE

Toeristisch bedrijf met vele faciliteiten: Pool&Wellness, saunafaciliteiten, diverse huurobjecten, Take away horeca, binnenspeelruimte, natuurwandelpad. Ruime kampeerplaatsen met privé-sanitair

Voorbeeldmaatregelen

Heatpipes t.b.v. warmwater Zonnecollectoren gescheiden afval eco schoonmaakmiddelen aanleg voedselbos nieuw circulair gebouw
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Camping De Stjelp

Camping De Stjelp

Goud
Friesland Oudega sm

Een svr camping, met 3 trekkershutten, een luxe Glampingtent voor 7 personen en ongeveer 35 kampeerplaatsen gelegen in een uniek natuurgebied. Met een kleine speeltuin en een paarde weide in het midden. Verder hebben we een Rustpunt.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Camping Corfwater

Camping Corfwater

Goud
Noord Holland Petten

Verscholen tussen de Pettemer Duinen en op steenworp afstand van de zee en het strand (100 meter), vindt u Camping & Hotel Corfwater; omgeven door bossen en duinen met daarachter het mooiste bloembollengebied van Nederland. Spelen met de golven of liever luieren op het strand en genieten van een ondergaande zon. Kilometers lange fietspaden tussen de bloembollen, door de duinen of langs het natuurgebied “Het Zwanenwater“ nodigen uit om uw longen te vullen met de frisse lucht.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Molecaten Park Wijde Blick

Molecaten Park Wijde Blick

Goud
Zeeland RENESSE

Camping De Wijde Blick is een toeristische camping met verschillende verblijfsmogelijkheden. Kampeerplaatsen met alle voorzieningen, kampeerplaatsen met eigen sanitair, trekkersplaatsen, verhuurchalets en HotelChalets. Er is een overdekt zwembad met fijne ligweide, een brasserie, frituur, supermarkt en de camping heeft een eigen fietsverhuur. In elke schoolvakantie is er animatie.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Vakantiepark Koningshof

Vakantiepark Koningshof

Goud
Zuid Holland Rijnsburg

Vakantiepark Koningshof biedt diverse accommodatiesoorten voor verschillende soorten vakanties. Op de kampeerplaatsen, bestaande uit standaard- en comfortplaatsen, kunt u terecht met uw eigen tent of caravan. Daarnaast biedt Koningshof verhuuraccommodaties variërend van eenvoudige trekkershutten tot volledig ingerichte mobile homes en chalets. Vakantiepark Koningshof biedt alle moderne gemakken die u tijdens een vakantie mag verwachten. Zo heeft u er WiFi, een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en een wasserette. Daarnaast beschikt het terrein over modern sanitair wat dagelijks meerdere malen wordt schoongemaakt. Voor een actieve vakantie voor u en uw kinderen biedt Koningshof een zwembad, speeltuin, animatieteam, visvijver en tennisbaan. De fietsverhuur biedt u de mogelijkheid om al fietsend de prachtige omgeving te verkennen. In het sfeervolle restaurant en de snackbar kunt u terecht voor een uitgebreide maaltijd of een kleine snack.

Voorbeeldmaatregelen

Vakantiepark Koningshof biedt diverse accommodatiesoorten voor verschillende soorten vakanties. Op de kampeerplaatsen, bestaande uit standaard- en comfortplaatsen, kunt u terecht met uw eigen tent of caravan. Daarnaast biedt Koningshof verhuuraccommodaties variërend van eenvoudige trekkershutten tot volledig ingerichte mobile homes en chalets.
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Molecaten Park Rondeweibos

Molecaten Park Rondeweibos

Zilver
Zuid Holland Rockanje
Voldoet momenteel niet aan de normen, werkt aan herstel

Recreatiepark met vaste staanplaatsen, kampeervelden, verhuurcaravans en tal van faciliteiten

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Molecaten Park Waterbos

Molecaten Park Waterbos

Zilver
Zuid Holland Rockanje
Voldoet momenteel niet aan de normen, werkt aan herstel

Recreatiepark met vaste staanplaatsen, diverse verhuuraccommodaties, kampeerplaatsen en tal van faciliteiten.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie
Locaties op een kaart
Zoek
Km
Filteren
Door hieronder te klikken op de bedrijfscategorieën en medailles is het mogelijk om te filteren op het aantal deelnemers dat getoond wordt.
  • Bungalowpark
  • Camping
  • Conferentiecentrum
  • Dagrecreatie
  • Hotel
  • Kleine accommodatie
  • Restaurant
  • Brons
  • Zilver
  • Goud