Wat is het spreekuur met de keurmeester?

Het online spreekuur met een Green Key keurmeester biedt een waardevolle gelegenheid voor deelnemers en geïnteresseerden om rechtstreeks in contact te komen met een expert op het gebied van duurzaamheid. Tijdens dit spreekuur kunnen mensen al hun prangende vragen stellen met betrekking tot Green Key-certificering, duurzaamheidsnormen en milieubewuste bedrijfspraktijken. Dit online evenement is ontworpen om toegankelijk te zijn voor zowel (potentiële) nieuwe als huidige deelnemers. Het spreekuur duurt maximaal één uur en vindt elke 4 à 8 weken plaats, waardoor het gemakkelijk in te plannen is in een drukke agenda.

Een ander voordeel van dit spreekuur is dat deelnemers niet alleen hun eigen vragen kunnen stellen, maar ook kunnen luisteren naar de vragen van anderen. Hierdoor ontstaat een waardevolle leeromgeving waarin deelnemers nieuwe inzichten kunnen opdoen en ervaringen kunnen delen.

Het online spreekuur is gratis. Green Key zet zich in om kennis en bewustwording te verspreiden over duurzaamheid in de toerisme- en recreatiesector, en streeft ernaar om iedereen de kans te bieden om bij te dragen aan een groenere toekomst.

Meld je aan voor het spreekuur met de keurmeester

Er vindt een online spreekuur met de keurmeester elke 4 à 8 weken plaats. Bekijk op onderstaande pagina wanneer de eerstvolgende spreekuren plaatsvinden en meld je aan door het aanmeldformulier in te vullen.

Meld je aan voor het spreekuur

Meer advies & ondersteuning

Green Etalage

Green Etalage

Ben je op zoek naar duurzame producten om te voldoen aan de Green Key duurzaamheidsnormen, en jouw bedrijf (verder) te verduurzamen?

Bekijk onze Green Etalage!

Meer informatie
Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Heb je vragen over wat Green Key nou precies inhoudt, hoe het keuringsproces eruit ziet of een specifieke vraag over jouw bedrijfscategorie?

Vraag het één van onze medewerkers tijdens een kennismakingsgesprek!

Meer informatie
Inspiratieboek

Inspiratieboek

Ben je op zoek naar inspiratie zodat je concrete stappen kunt zetten om duurzaamheidsdoelen te bereiken en jouw bedrijf (verder) te verduurzamen?

Bekijk het inspiratieboek voor duurzaam ondernemen!

Meer informatie
Green Key begeleiding

Green Key begeleiding

Heb je begeleiding nodig bij het behalen van Green Key?

Bekijk de verschillende begeleidingspakketten die onze partner Green Label Service aanbiedt om het behalen van Green Key eenvoudig te maken voor jouw bedrijf.

Meer informatie
CO2 tool

CO2 tool

Ben je benieuwd hoeveel CO2 jouw bedrijf op dit moment uitstoot?

Bereken de CO2-voetafdruk van jouw bedrijf met onze CO2 tool!

Meer informatie