Informatie Green Key accommodatie

Stichting Paasheuvelgroep locatie Evertsoord - Patrijs

Zilver

Evertsoord

Afbeelding keuken.jpgVergroot afbeeldingAfbeelding slaapzaal.jpgVergroot afbeeldingAfbeelding zaal.jpgVergroot afbeelding

De mooiste avonturen beleef je buiten
Op het terrein zelf is van alles te beleven maar heb je fietsen tot je beschikking dan kan je bijvoorbeeld ook naar Toverland, een zwembad bezoeken of in natuurgebied Mariapeel gaan kijken. Wil je echt actief de natuur in gaan voor een leerzame en leuke activiteit dan kan IKL-Limburg je helpen een mooi natuur programma neer te zetten..

Over de accommodaties
De Patrijs bestaat uit een slaapgebouw met sanitaire voorzieningen en een aparte recreatiezaal met podium en keukentje. Het slaapgebouw bestaat uit een lange gang met allemaal losse "kamers" waardoor het gebouw ook geschikt is voor kleinere groepen.

Onze visie
• Ieder kind verdient een gezellig kamp.
• Een kamp draagt bij aan sociale vaardigheden.
• Vriendschappen ontstaan door samenwerking.
• Vooral buiten vinden de mooiste avonturen plaats

Voorbeeldmaatregelen

Respect voor de natuurlijke omgeving
Stichting Paasheuvelgroep heeft als doelstelling dat op onze terreinen veel ruimte is voor de natuur, wij terughoudend omgaan met bebouwing van de natuur en wij onze gasten in contact brengen met de natuur op en rondom onze locaties. Zo zorgen we ervoor dat de natuurlijke omgeving ook voor toekomstige generaties behouden en beschikbaar blijft.

Website: Stichting Paasheuvelgroep locatie Evertsoord - Patrijs