Locaties lijstweergave

Locaties lijstweergave

Onze zakelijke locaties
U zoekt een inspirerende locatie voor een heidesessie met uw team. Een duurzame vergaderlocatie in een stad met uw buitenlandse gasten. Of een congreslocatie met een duurzaam karakter en met een comfortabele ontvangst. De Green Key accommodaties bieden u dat, zonder het milieu onnodig te belasten. Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand.

Green Key hotel boeken?

Zoeken

Naar boven

Locaties

Deining Eten en Drinken

Deining Eten en Drinken

Restaurant
Noord Holland Castricum

Deining Castricum. Niet zomaar een strandpaviljoen, maar een unieke strandbeleving. Gebouwd met respect voor de omliggende natuur. Duurzaamheid waarin de hand van een bekende architect subtiel herkenbaar is. In het zeer geslaagde huwelijk van eerlijke materialen en rustige tinten valt meteen de grote ronde open haard op. “Waar het land eindigt, begint het leven”. Dat is de lijfspreuk van de eigenaar. En in dat leven is wat hem betreft heel veel mogelijk. Hij en z’n team zijn gewend mee te dromen met hun gasten. Met u dus. Dat levert altijd inspirerende ideeën op. Verrassende mogelijkheden. En dat allemaal gekoppeld aan nuchter vakmanschap en rekening houdend met uw budget. Van het eerste lentezonnetje en de gouden gloed van hartje zomer tot de bulderende najaarsstormen en het ijzige karakter van Koning Winter: Deining is het hele jaar geopend. Of u nou in bikini komt of in winterjas; Deining verwelkomt u altijd op niveau en met ouderwetse gastvrijheid.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Beachclub People

Beachclub People

Restaurant
Zuid Holland Den Haag

Strandpaviljoen

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Strandpaviljoen Zuid

Strandpaviljoen Zuid

Restaurant
Zuid Holland Den Haag

Strandpaviljoen Zuid op het Zuiderstrand tussen de haven van Scheveningen en Kijkduin gelegen

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Thermen Bad Nieuweschans

Thermen Bad Nieuweschans

Zwembad / Wellness
Groningen Nieuweschans

Thermen Bad Nieuweschans is het bekendste thermen resort van Nederland. Vlakbij de meest Noordelijke grensovergang naar Duitsland vindt u het oudste kuuroord van Nederland met zeer uitgebreide thermen: een Thermaalbad met (genees-) krachtig mineraalwater uit eigen bron en zeer uitgebreid aanbod aan saunafaciliteiten.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Heerhugowaard Sport NV

Heerhugowaard Sport NV

Zwembad / Wellness
Noord Holland Heerhugowaard

Heerhugowaard Sport NV exploiteert namens de gemeente het sportcomplex Waardergolf onderverdeeld in: zwembad,sporthal,horeca en vergaderzalen. Buiten het sportcomplex Waardergolf welke de Green Key onderscheiding al een aantal jaren heeft behaald beheert de Sport NV 10 gymzalen, 5 sporthallen, een wijkcentrum en alle buitensportvelden. Met ingang van 1 januari 2017 heeft Heerhugowaard Sport een nieuwe afdeling nl. Sport & bewegen. De personeelsformatie bestaat op deze nieuwe afdeling per31 december 2018 uit 8,62 fte's. Dit is onderverdeeld in CIOS en Alo medewerkers. Het totaal aan FTE bedraagt op dit moment 40.60. Met ingang van september 2017 is 1 wijkcentrum, de Mediaan uit de exploitatie gehaald. In 2019 wordt er aan het huidige complex een therapiebad/fysioruimten en een dagopvang voor mensen met verstandelijke beperking aan gebouwd. Het bouwoppervlakte van dit nieuwe complex bedraagt 1050 m2. Oplevering medio juli 2019. Het totale complex wordt dan 4145 m2 groot.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

B.V. Recreatiecentrum Zevenkampse Ring

B.V. Recreatiecentrum Zevenkampse Ring

Zwembad / Wellness
Zuid Holland Rotterdam

Recreatiecentrum Zevenkampse Ring is een multifunctionele accommodatie met zwembad, sporthal, wellnessfaciliteiten en een brasserie, gelegen aan de rand van Rotterdam. De accommodatie is dagelijks geopend en biedt veel zwem- en sportactiviteiten aan. Recreatiecentrum Zevenkampse Ring: Altijd een belevenis!

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Heerhugowaard Sport NV & Esdégé - Reigersdaal

Heerhugowaard Sport NV & Esdégé - Reigersdaal

Zwembad / Wellness
Noord Holland Heerhugowaard

De Draai is een multifunktioneel sportgebouw met een volwaardige NOC/HSF sporthal met drie sportvelden,een sportcafe.een steunpunt voor dagbesteding & vrije tijd,fysiotherapieruimte en fysiofitness voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij elkaar gaat het om een gebouw van 3500m2 bruto vloer oppervlak. De exploitatie is in Vereniging van Eigenaren opgezet. (Heerhugowaard Sport NV en Esdégé Reigersdaal). We vallen dus met complex in de sportcategorie maar ook dagopvang voor mensen met een verstandelijke beperking.

Voorbeeldmaatregelen

Overdag zijn er 32 clienten van Esdégé Reigersdaal aanwezig met gemiddeld 7 begeleiders. In de avonduren worden er verschillende activiteiten gedaan met meestal 1 begeleider. In de avonduren wordt de fysioruimte en fysiofitnes verhuurd aan fysiotherapeut. In de sporthal is overdag, m.u.v. de vakantieperioden geen personeel aanwezig. Wel is er bezoek van scholen die via sleutelverhuur naar binnen kunnen. In de avond is er over het algemeen 1 horecamedewerkster aanwezig gedurende de verhuur aan verenigingen. Op de maandagavond is er in de recreatieruimte van Reigersdaal een muziekavond, op de dinsdagavond een koor en op alle zondagochtenden een kerkdienst welke ook toegankelijk is voor de inwonders van de woonwijk.
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo

Zwembad / Wellness
Gelderland Voorst

Missie Onze missie is het bijdragen aan de ontwikkeling, groei en heling van mens en wereld door mensen een plek te bieden waar zij vinden of ontdekken wat ze nodig hebben. Om te groeien, te ontwikkelen, tot rust te komen en energie op te doen. Een plek om terug te komen bij zichzelf. Wij geloven namelijk dat een mens in harmonie zijn positieve energie kan doorgeven aan een ander, aan de wereld. Daarin willen wij inspireren, motiveren en bijdragen. Een mooiere, aangenamere wereld door betrokkenheid, beleving en balans. Visie Vooroplopen in hospitality en wellness, zowel in Nederland als in Europa. Het is ons doel en ons plan. Gestuurd door ambitie en geleid door ons hart creëren wij unieke en innovatieve concepten binnen de wellness-markt. Persoonlijke en spirituele ontwikkeling staan daarbij centraal. Evenals de gezondheid en het geluk van onze gasten. Totaalbelevingen, steeds nieuw, steeds sterker.

Voorbeeldmaatregelen

Al vanaf de ontwikkeling van Hotel Thermen Bussloo, is maatschappelijk verantwoord ondernemen een van de belangrijkste aandachtspunten. Zorg voor de 3 p’s, profit, planet en people, vinden wij vanzelfsprekend. Dat houdt voor ons in dat we streven naar een gezonde bedrijfsvoering, waarbij de belasting voor natuur en milieu zoveel mogelijk beperkt is, met een continue toewijding voor het welzijn van mensen binnen en buiten onze organisatie. Lijkt dat gemakkelijker gezegd dan gedaan? Voor ons niet. Ook al stellen we onszelf zowel intern als extern hoge duurzaamheidnormen, maatschappelijk verantwoord ondernemen is echt onderdeel geworden van een bedrijfscultuur waarvan de hele organisatie zich bewust is en die iedereen binnen de organisatie een warm hart toedraagt. Een aantal voorbeelden van maatregelen: -Gebruik van warmte kracht koppeling -Gebruik van warmtepompen -Food en beverage veelal biologisch en streek producten -Samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

De Nachtdijk

De Nachtdijk

Bed & Breakfast
Utrecht Cothen

B&B en familiehuis (kleine groepsaccommodatie) met 5 kamers met eigen sanitair, een woonkamer met volledig ingerichte keuken. Onze B&B ligt in de prachtige Kromme Rijnstreek vlakbij Utrecht en op 35 min afstand van Amsterdam. U kunt het hele huis huren of per kamer, met en zonder ontbijt.

Voorbeeldmaatregelen

het gemeentelijk monument is volledig geïsoleerd. De warmte voor de douches en ruimteverwarming (vloerverwarming met laagwaardige warmte) wordt opgewekt door de zon mbv heatpipes. De verlichting is volledig met LED verlichting. De elektriciteit wordt opgewekt met zonnepanelen. De wc's worden gespoeld met water uit de bron. Het ontbijt bestaat uit zelfgemaakte jams, appelsap van eigen biologische hoogstambomen. Kaas en zuivel van de boerderij uit de buurt.
Website: De-Nachtdijk
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Pension Perruque

Pension Perruque

Bed & Breakfast
Friesland Koudum

B&B Pension Perruque is een kleinschalige logiesverstrekker met de persoonlijke touch. Het bedrijf telt 10 luxe kamers en 2 appartementen op de verdieping voor elk 4 personen. Perruque is gevestigd in het voormalige politiebureau van Koudum, waar tot 2004 nog 'boeven' waren opgesloten in 1 van de twee cellen uitkomend in het centrale vertrek van het gebouw. Het centrale vertrek is het hart van het bedrijf waar gasten elkaar ontmoeten en er gezellig koffie of een drankje kunnen nuttigen, zowel binnen als buiten. Hier wordt ook s morgens een uitgebreid ontbijt geserveerd.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie
Locaties op een kaart

Deelnemers op kaart

Zoek
Km
Filteren
Door hieronder te klikken op de bedrijfscategorieën en medailles is het mogelijk om te filteren op het aantal deelnemers dat getoond wordt.
 • Bed & Breakfast
 • Bedrijfsrestaurant
 • Bootverhuur
 • Buitensport
 • Bungalowpark
 • Charter- en passagiersvaart
 • Congres-/Vergaderlocatie
 • Dagrecreatie
 • Groepsaccommodatie
 • Hotel / conferentiecentrum
 • Kampeerbedrijven
 • Minicampings
 • Natuurkampeerterreinen
 • Passagiersvaart
 • Publieksevenement
 • Restaurant
 • Strandpaviljoen
 • Zwembad / Wellness
 • Brons
 • Zilver
 • Goud