Alle Landal parken Green Key gecertificeerd!

IMG_8349vrijdag 08 december 2017 12:45

Nu ook de uitreiking van het Green Key certificaat aan Landal West Terschelling heeft plaatsgevonden, zijn alle Landal parken Green Key gecertificeerd. Een verdiende presatie voor een organisatie waar duurzaam en betrokken ondernemen hoog in het vaandel staat.

“Het feit dat we binnen vier jaar 79 parken hebben gecertificeerd, geeft mooi aan hoe breed het draagvlak binnen onze organisatie is voor duurzaamheid. Als organisatie en medewerkers hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en velen van ons dragen hier met trots aan bij,” aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

De ambitie om alle parken te certificeren werd in 2013 uitgesproken. Alle parken in Nederland (54), Duitsland (10), Oostenrijk (6) en België (4), Zwitserland (2), Hongarije (1) en Tsjechië (1) hebben nu het Green Key certificaat.

Duurzaamheid
Green Key-certificering past binnen het beleid van Duurzaam en Betrokken Ondernemen van Landal GreenParks, met de ambitie om in 2030 volledig klimaatneutraal te opereren. Naast bestaande parken, worden ook diverse nieuwbouwparken bij de opening gecertificeerd met Green Key, zoals bijvoorbeeld Landal De Waufsberg, Vlieduyn, Beach Villa’s Hoek van Holland en De Reeuwijkse Plassen, het meest duurzame recreatiepark van Nederland. Een ander voorbeeld is Landal Mont Royal, waar 74 energieneutrale woningen worden gebouwd. Alle parken in Nederland en Duitsland zijn overgeschakeld op groene stroom uit lokaal opgewekte wind en waterkracht. De CO2-uitstoot van het volledige gasverbruik in deze landen wordt gecompenseerd door boomaanplant.

Ontdek wat groen kan doen

Meer informatie over wat Landal doet op het gebied van Duurzaamheid is te vinden op http://www.landal.nl/betrokkenondernemen

« Terug

Reacties op 'Alle Landal parken Green Key gecertificeerd!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.