Vineyard gecertificeerd met gouden Green Key!

Vineyard - poke en colour wrapsdonderdag 07 december 2017 10:34

Voor Vineyard is het een mooie beloning voor de inspanningen van de afgelopen jaren. Met haar productiekeuken loopt Vineyard voorop in duurzaamheid en efficiëntie. Zo wordt de restwarmte van apparatuur bijvoorbeeld gebruikt om het gebouw op te warmen en om water op te warmen waar mee wordt gekookt.

Daarnaast maakt Vineyard gebruik van moderne waterbesparende en ergonomische apparatuur. Maar ook op het gebied van inkoop staan duurzaamheid en kwaliteit voorop. Er wordt uitsluitend gekozen voor seizoensgebonden ingrediënten die uit de buurt komen. Algemeen directeur Jurgen van Wijngaarden is blij met de certificering:
“Dat we bij de bouw van onze keuken gekozen hebben voor een duurzaam werkproces was heel bewust, maar dat nu ook uit de benchmark van Green Key blijkt dat we gemiddeld 25% minder energie verbruiken dan vergelijkbare locaties is met recht een kroon op het werk.”

Over Vineyard
Vineyard werkt op ongeveer 20 onderscheidende locaties in Nederland, zoals TivoliVredenburg, de Ziggo Dome, AFAS Live, Nyenrode Business Universiteit, Kasteel de Haar, het Muiderslot en Menno Kroon – private venue. Maar ook op bedrijf- of privélocaties verzorgt het bedrijf cateringconcepten passend bij de doelgroep van de opdrachtgever en de locatie.

« Terug

Reacties op 'Vineyard gecertificeerd met gouden Green Key!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.