5 jaar Rabo Impactlening. Financiering voor bedrijven met duurzame impact.

Rabo Impactleningmaandag 20 juli 2020

Als Green Key of Blauwe Vlag certificaathouder ziet de Rabobank uw onderneming als duurzame koploper en kunt u de Rabo Impactlening aanvragen.

Juist ook nu is het belangrijk om te blijven investeren in kwaliteitsverbetering en duurzaamheid. Houd je vizier op de toekomst en maak een meerjarenplan. Ook na de coronacrisis blijft duurzame ontwikkeling van wezenlijk belang en zullen herstelplannen vanuit Europa en Nederland blijven sturen op duurzame en groene groei.

Rabobank wil duurzaam ondernemen extra stimuleren. Samen met o.a. de Europese Investeringsbank, Council of Europe Development Bank en een groot aantal duurzame keurmerken in Nederland zijn zij daarom 5 jaar geleden de impactlening begonnen. Met de Rabo Impactlening stimuleert de Rabobank bedrijven en organisaties die ondernemen met een duurzame of maatschappelijke impact en bieden hen gunstige voorwaarden. Dit jaar bereikten zij de 1 miljard euro aan impactleningen!

Deze duurzame ondernemers gingen jou voor

De eerste duurzame koploper die gebruikmaakte van de Rabo Impactlening was de Verspillingsfabriek. Mede dankzij het gunstige tarief van de impactlening konden zij hun doelen verwezenlijken. Ook duurzame eierproducent Kipster ontving een impactlening die er voor zorgde dat hun concept verder uitgebreid kon worden. Ben je benieuwd welke ondernemers nog meer in aanmerking kwamen voor de lening? Bekijk de infographic en lees meer over hun duurzame ambities.

Infographic 5 jaar Rabo Impactlening

Meer weten?

Ben je als ondernemer met een zeer duurzame bedrijfsvoering geïnteresseerd in bedrijfsfinanciering? Of wil je meer weten over de kosten of aanvraag van deze impactlening?

Lees hier verder

« Terug

Accommodaties & bedrijfsgroepen

Laatste nieuws Green Key

Hier moet je zijn

Hier moet je zijndinsdag 08 september 2020 De toeristische sector heeft onder leiding van NBTC een herstelplan opgesteld. Hier is de beweging 'Hier Moet Je Zijn' uit voorgekomen waarbij iedereen kan aanhaken om zijn unieke aanbevelingen over unieke plekken in zijn regio te doen.
#hiermoetjezijn Lees verder

Houten ombouw om Zandvoorts afvaleiland bij Thalassa

Ombouw afvalbakken Thalassamaandag 24 augustus 2020 Om afvalscheiden eenvoudiger en aantrekkelijker te maken voor strandgangers in Zandvoort is het afvaleiland naast strandpaviljoen Thalassa voorzien van een houten ombouw. Daarnaast is in augustus een proef gestart om zwerfafval tegen te gaan. Lees verder

Plastic Fles Mob: een muzikale ode voor een schoner strand!

Plastic Fles Mobdinsdag 18 augustus 2020 De medewerkers van KMVK hebben op 21 juli jl. meegedaan met de plastic fles mob. Lees verder