Green Key aanwezig op klimaattop in Glasgow

UN-Climate-CHange-COnferencemaandag 01 november 2021

Green Key International is aanwezig op het COP26 “Climate Action - Harnessing the Power of Networks!” om de activiteiten van Green Key op het gebied van Climate Action onder de aandacht brengen.

De 26e VN-conferentie over klimaatverandering wordt gehouden in Glasgow, Schotland, van 31 oktober tot 12 november 2021.

Op 2 november van 16.30 tot 18.00 uur Nederlandse tijd zal Green Key een bijdrage leveren aan het evenement. U kunt dit volgen via de livestream op YouTube: https://youtu.be/5GCDBPL3_bM

Het evenement wordt georganiseerd door de Foundation for Environmental Education (FEE) met de voorzitter van FEE (Lesley Jones) als keynote speaker en de CEO van FEE (Daniel Schaffer) als moderator. Het evenement zal voorbeelden tonen van de bijdragen van FEE aan klimaatacties zoals opgenomen in de 10-jarenstrategie van FEE (GAIA 20:30), evenals voorbeelden uit de FEE-programma's, waaronder Green Key.

De bijdrage van Green Key aan het evenement omvat een interview met Dr. Stefan Hanselmann, Head of Programms en Cluster Coördinator bij het GIZ kantoor in Siem Reap, Cambodja. GIZ, de Duitse Maatschappij voor internationale samenwerking en FEE/Green Key, hebben met een lokale horecaschool samengewerkt aan een project om duurzaam toerisme voor klimaatverandering in Cambodja te promoten.

Er is ook een interview met de General Manager van London Marriott Hotel Regent's Park (gecertificeerd met Green Key) en de Sustainability Chair voor Marriott UK, de heer Alok Dixit, over klimaatverandering in de horeca door deelname aan het Green Key programma.

« Terug

Accommodaties & bedrijfsgroepen

Laatste nieuws Green Key

Green Key gaat Green Meeting Convenant aan met Onemeeting.com

Luc van Bussel en Erik van Dijk (003)maandag 16 mei 2022 Na de coronacrisis gaat Nederland weer volop in vergadering. Onemeeting.com en Green Key Nederland tekenden daarom vrijdag 13 mei tijdens NE22 Nieuwe Economie-festival 2022 van MVO Nederland een ... Lees verder

Format persbericht Green Key 2022

X127.jpgwoensdag 09 februari 2022 De Green Key certificaten 2022 zijn verzonden!
In dit artikel vind u een link naar een voorbeeld persbericht voor 2022 Lees verder

Marieken Nieuwdorp nieuwe voorzitter Stichting KMVK

Marieken Nieuwdorpmaandag 10 januari 2022 Marieken Nieuwdorp (64) is door het Algemeen Bestuur van deze stichting gekozen als opvolger van Derk Jan Verstand. Lees verder