GAIA Fellowship - Green Key programma implementatie in Bangladesh

GAIA 203015-02-2023 13:44 15-02-2023 13:44

Een duurzame wereld bereiken we alleen met elkaar. Daarom is het belangrijk dat niet alleen bedrijven in Nederland verduurzamen met behulp van het Green Key certificaat, maar ook bedrijven in andere landen. Om dit te stimuleren begeleidt Erik van Dijk, Nationale Coördinator van Green Key Nederland, 8 maanden lang Mahinoor Nazia Farah als mentor binnen het GAIA Fellowship programma. Dit programma is opgezet door FEE International om jongeren uit te dagen om hun eigen oplossing voor een milieu gerelateerd probleem te bedenken en te ontwikkelen.

Mahinoor kwam met het idee om het Green Key programma te implementeren in de toerisme industrie van Bangladesh. Door middel van Green Key kunnen hotels, restaurants en andere toeristische bedrijven in Bangladesh duidelijker inzien waar in de bedrijfsvoering mogelijkheden liggen om te verduurzamen, en welke stappen ze hiervoor dienen te zetten. Een prachtig initiatief wat Erik van Dijk met veel plezier begeleidt.šŸ‘

Benieuwd naar meer details over het project? Zie het interview hieronder waarin Mahinoor en Erik uitleggen wat het project precies inhoudt. 

Geïnteresseerd in het GAIA Fellowship programma? Zie de website van FEE International voor meer uitleg erover. 
Benieuwd naar Mahinoor's achtergrond? Informatie daarover kan je hier vinden. 

« Terug

Reacties op 'GAIA Fellowship - Green Key programma implementatie in Bangladesh'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.