Geslaagde editie van het Green Key en Duurzaam Gastvrij Uitreikingsevent 2023!

Uitreiking Kontakt der Kontinenten 2.jpg15-02-2023 12:05 15-02-2023 12:05

Wat een geweldige editie van het Green Key en Duurzaam Gastvrij Uitreikingsevent!πŸ’š

Afgelopen donderdag vond het Green Key en Duurzaam Gastvrij Uitreikingsevent 2023 plaats bij het prachtige Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Het event zal vol met inspirerende workshops, interessante presentaties, (h)eerlijke en duurzame bitterballen, groene producten/diensten op de inspiratiemarkt en natuurlijk hele blije gezichten bij de certificatenuitreiking die dit jaar door Plastic Soup Surfer Merijn Tinga verzorgd werd.πŸ„‍♂️

We zijn enorm blij om te zien dat zoveel ondernemers hun best doen om hun onderneming (verder) te verduurzamen. Wij willen jullie dan ook van harte bedanken én uiteraard feliciteren met jullie Green Key en/of Duurzaam Gastvrij certificatie voor 2023!

Ook bedanken we graag alle inspiratiemarkt deelnemers, bitterballen leveranciers, workshopleiders, presentatie leiders en onze host Kontakt der Kontinenten voor het mede mogelijk maken van dit event. Zonder jullie was het event namelijk bij lange na niet zo geslaagd en inspirerend geweest als dat het nu was.

Ben je benieuwd naar foto’s van het event, het te gebruiken persbericht, de presentaties die gegeven werden of andere inspirerende informatie die voorbij kwam op deze dag? Kijk dan snel op onze website https://www.stichtingkmvk.nl/event!

Nu is het tijd om te genieten van de geleverde prestatie, samen met uw gasten. Deel daarom de uitreikingsfoto’s en het persbericht vooral om iedereen te laten zien hoe u zich inzet voor een betere en duurzamere wereld, en laten we er samen een mooi en groen 2023 van maken!βœ…

« Terug

Reacties op 'Geslaagde editie van het Green Key en Duurzaam Gastvrij Uitreikingsevent 2023!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.