Green Key Goud voor alle SnowWorld vestigingen

Green_key_Rucphen-412-10-2021 11:31 12-10-2021 11:31

Vrijdag 8 oktober jl. heeft SnowWorld Rucphen Green Key Goud ontvangen, in het bijzijn van SnowWorld CEO Wim Hubrechtsen werd de Gouden status verleend door Green Key directeur Erik van Dijk.

SnowWorld heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in het verduurzamen van haar diverse locaties en heeft ervoor gekozen om voor alle vestigingen een Green Key certificering aan te vragen. Eerder waren de overige vijf locaties al Green Key Goud gecertificeerd, namelijk SnowWorld Landgraaf, SnowWorld Zoetermeer, SnowWorld Terneuzen, SnowWorld Amsterdam en Indoor Skydive Roosendaal. Nu ook SnowWorld Rucphen een gouden status heeft verdiend is er een belangrijke stap gezet in de duurzaamheidsambities van SnowWorld. 

“Bij SnowWorld zijn wij ons bewust van de invloed van onze bedrijfsactiviteiten op de omgeving en de maatschappij en willen wij hierin zodanig handelen dat de natuurlijke omgeving ook voor toekomstige generaties behouden en beschikbaar blijft. Dit doen wij door duurzaamheid steeds verder te integreren in onze bedrijfsprocessen, diensten en producten. Om dit te realiseren maken we bewuste keuzes en zoeken we een balans tussen mens, planeet en resultaat. Dit is een proces, geen eindbestemming. Wij zijn continu op zoek naar haalbare stappen om deze maatschappelijke verantwoordelijkheid in ons bedrijf vorm te geven. Wij zijn trots dat met het behalen van de certificeringen bevestigd wordt dat SnowWorld de goede weg is ingeslagen met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen,’’ aldus Wim Hubrechtsen, CEO van SnowWorld.

« Terug

Reacties op 'Green Key Goud voor alle SnowWorld vestigingen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.