Als Green Key certificaathouder kunt u gratis de Gastvrij Rotterdam beurs bezoeken!

Gastvrij rotterdamwoensdag 18 september 2019 15:34

GASTVRIJHEID, BELEVING EN KWALITEIT

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. De beurs wordt gehouden van 23 t/m 25 september in Ahoy Rotterdam. Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en biedt daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Beursbezoekers kunnen genieten van 500 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

DIT SMAAKT NAAR MEER! PAVILJOEN

Op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam is het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen het duurzame hart van het evenement. Het inspiratiepaviljoen biedt horecaprofessionals een unieke en aantrekkelijke mogelijkheid om kennis te maken met duurzaam ondernemen in de horeca. Voor Green Key bedrijven de plek om inspiratie op te doen voor het verder verduurzamen van de organisatie. Het paviljoen is uniek door het brede overzicht van verantwoorde en duurzame producten.

Circa 40 leveranciers van eerlijke-, streek-, biologische-, fairtrade- en anderszins verantwoord geproduceerde producten presenteren zich op het paviljoen. Drie dagen lang ondersteund door een actueel programma van live cooking events, workshops en proeverijen.

In samenwerking met Green Leisure (Group) biedt Green Key Nederland certificaathouders de mogelijkheid om de beurs gratis te bezoeken. Stuur een email aan info@kmvk.nl met hierin het gewenste aantal toegangsbewijzen en wij voorzien u van de juiste registratiecode.

« Terug

Reacties op 'Als Green Key certificaathouder kunt u gratis de Gastvrij Rotterdam beurs bezoeken!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.