Korting op reinigingsproducten voor Green Key certificaathouders

Werner en metzwoensdag 18 september 2019 09:40

Green Care, een betrouwbaar ecologisch gamma van reinigingsproducten van de Duitse fabrikant Werner & Mertz kan alleen afkomstig zijn van een bedrijf dat in alles wat het doet duurzaamheid nastreeft. Van een bedrijf dat elke dag opnieuw aandacht schenkt aan ecologisch bewustzijn, economische voorzichtigheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vandaag de dag is het zeker technologisch mogelijk om uiterst doeltreffende producten te ontwikkelen – in ons geval krachtige schoonmaakmiddelen – die doorheen de hele waardeketen voldoen aan de strengste milieunormen. We kunnen alleen succesvol zijn dankzij onze meer dan 25 jaar ervaring als Europese duurzaamheidspionier. We genereren vertrouwen wanneer duurzaamheid doordringt tot in alle bedrijfsbeslissingen. Want we zijn ervan overtuigd dat steeds meer klanten precies willen weten onder welke economische, sociale en ecologische omstandigheden hun producten worden geproduceerd."

Vandaar dat we een corporate partnerschip zijn aangegaan met Green Key International. Met het gebruik van Green Care producten realiseert u een besparing in CO2 uitstoot, plastic afval en het gebruik van Ruwe Olie.

Om de Green Key leden een voordeel te bieden kunnen zij bij de groothandel vanaf 15 september 2019 een korting van 20% ontvangen. Mocht u verdere informatie wensen kan er een accountmanager ter plaatse komen om u het nodige advies te verschaffen.

CONTACT BENELUX

Werner & Mertz Professional Benelux

Tel: + 32 2 352 04 00
Email: infoS@werner-mertz.com
Web: wmprof.com

« Terug

Reacties op 'Korting op reinigingsproducten voor Green Key certificaathouders'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.