Hebben jullie het beste Green Team van Nederland? Schrijf jullie team in en doe mee aan de strijd!

X186woensdag 11 september 2019 12:26

Uitnodiging deelname Green Team Award 2020

Green Key Nederland nodigt jullie uit voor deelname aan de 6e editie van de landelijke wedstrijd voor Green Teams! De wedstrijd staat dit jaar in het teken van Energie. Klik hier om mee te doen.

Wie weet staan jullie straks in de finale tijdens het Green Key Event op donderdag 13 februari bij weer een unieke centrale Green Key locatie (SAVE THE DATE)!

Na 5 geslaagde edities wordt door veel Green Team leden al uitgezien naar de start van de nieuwe competitie, die zal eindigen in een finaleronde tijdens het landelijke Green Key Event. Door het groeiende animo onder de Green Key certificaathouders wordt de competitie dit jaar naar verwachting nog spannender en uitdagender.

In 2014 is de award na een spannende finale verrassend gewonnen door het Green Team van Camping De Duindoorn. In 2015 ging het team van Landal Orveltermarke met de prijzen naar huis. De editie van 2016-2017 en 2018 is gewonnen door NH Leeuwenhorst. De vorige editie is gewonnen door NH Eindhoven. Naast eeuwige roem hebben de winnaars een mooi prijzenpakket ontvangen.

Green Team Award 2020
De Green Team Award is bedoeld voor Green Teams die op enthousiaste en creatieve wijze bijdragen aan de MVO-doelstellingen en het behouden van het Green Key Certificaat van hun organisatie.

Deelname aan de Green Team Award 2020 is mogelijk voor alle organisaties in Nederland met een Green Key certificaat. Nog geen Green Key certificaat, maar wel in voorbereiding naar de eerste keuring? Ook voor nieuwe Green Teams is het mogelijk de strijd aan te gaan. Zijn jullie een creatief sterk team en verantwoord bezig? Dan is dit het moment om dit aan de buitenwereld te laten zien! 

  • Deelname is eenvoudig en gratis. De enige voorwaarde is de toezegging dat uw Green Team (minimaal 2 personen) aanwezig zal zijn tijdens het landelijke Green Key Event op 13 februari 2020.
  • Deelname is simpel en overzichtelijk. De voorrondes verlopen digitaal via internet. Door het beantwoorden van een aantal vragen en het uitvoeren van twee eenvoudige opdrachten worden de teams getoetst op kennis en creativiteit. Op basis van het resultaat van de voorrondes worden de sterkste teams uitgenodigd voor de finaleronde tijdens de landelijke Green Key uitreiking.

De finalisten worden uitgenodigd voor de eindronde, waarin de teams onder leiding van de presentator en quizmaster Erik van Dijk de onderlinge strijd aan gaan. De teams worden getest op kennis, creativiteit en samenwerking. Natuurlijk mogen ook supporters mee naar de finale!

Zo gepiept!
Via de link https://nl.surveymonkey.com/r/Green_Team_Award_2020 kom je terecht bij het inschrijfformulier van de Green Team Award 2020 en de vragen en opdrachten die behoren bij de voorronde. Deelname is eenvoudig en het invullen van inschrijfmodule is zo gedaan.  

Een goed Green Team werkt samen, is creatief en heeft kennis van Green Key en MVO-thema’s. Dit is dan ook precies waar de vragen over gaan! Wil je kans maken op eeuwige roem en ben je wel in voor een verantwoord feestje? Geef je team op via de link en beantwoord alle vragen en voer op zo creatief mogelijke wijze de opdrachten uit.

Algemene voorwaarden

Lees, om misverstanden te voorkomen de Algemene Voorwaarden goed door voordat je aan de slag gaat met de vragen en opdrachten.

« Terug

Reacties op 'Hebben jullie het beste Green Team van Nederland? Schrijf jullie team in en doe mee aan de strijd!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.