Finalisten Gaia Green Awards bekendgemaakt

Gaia Green Award 2woensdag 26 juni 2019 14:59

De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De Gaia Green Awards zijn awards voor horecabedrijven die ondernemen met ruime aandacht voor duurzaamheid

De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale van de Gaia Green Awards 2019:

● Nautilus aan Zee (Egmond aan Zee)
● The Shore (Scheveningen) - Green Key deelnemer
● Sjoerd (Ameland) - Green Key deelnemer
● Blooming (Bergen)
● Familiehotel Soll Cress (Koksijde (België)
● Hotel Jakarta (Amsterdam)
● MR & MRS. Watson (Amsterdam)
● Veggies on Fire (Den Haag)
● De Bottelarij (Wellen / BE)

De award wordt uitgereikt op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen tijdens de horeca vakbeurs Gastvrij RotterdamOp dinsdag 24 september 2019 vanaf 16.00 uur zullen in Rotterdam Ahoy de winnaars bekend gemaakt worden door de vakjury en weten we wie de opvolgers zijn van de winnaars van de vorige editie.

Nieuwe prijzen

Om tot een goed onderbouwd eindoordeel te komen zullen de finalisten de komende periode bezocht worden door mysterie visitors. Tijdens deze vierde editie worden Gaia Green Awards uitgereikt aan de uitblinkers in de categorieën Restaurants, Strandpaviljoens en Hotels. De topper op het gebied van duurzame Food- & Beverage ontvangt bovendien de Falco Eleonorae award. De finalist met de meeste publiekstemmen ontvangt de publieksprijs.

Gaia Green Awards

De award is een initiatief van verschillende partijen die actief zijn in de horecasector én op het terrein van duurzaam ondernemen.

Website

« Terug

Reacties op 'Finalisten Gaia Green Awards bekendgemaakt'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.