Earthbnb – Duurzaam reizen

Eartbnbdonderdag 22 november 2018 11:27

Earthbnb is een nieuw concept met het doel om jouw reizen en vakanties zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Er wordt ieder jaar meer gereisd, kijk alleen maar al naar de cijfers van Schiphol. Al deze reizen hebben een enorme impact op het milieu door de grote lading CO2 die wordt uitgestoten. Door tips te geven over duurzaam reizen en door duurzame reizen, overnachtingen en activiteiten aan te bieden wil Earthbnb deze impact verkleinen.

Hoe doe je dat dan, duurzaam reizen?

Het idee van Earthbnb is om reizen aan te bieden die klimaatneutraal zijn. De CO2 die uitgestoten wordt door het vervoer, het verblijf, activiteiten enzovoorts moet worden gecompenseerd door milieuvriendelijke activiteiten (denk aan het planten van bomen of het rapen van plastic op het strand). Naast deze activiteiten kan er ook gedoneerd worden aan milieuvriendelijke organisaties om op die manier de uitstoot te compenseren.

Hoe kan ik helpen?

Dit project is nog in de beginfase en op dit moment wordt er hard gewerkt aan het ontwikkelen hiervan. Het voornaamste wat jij kunt doen is jezelf inschrijven op de website zodat zij weten dat je geïnteresseerd bent! Zo word je op de hoogte houden van alle vorderingen. Natuurlijk kun je deze ook volgen via social media, neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de Instagram of Facebookpagina.

Hier zijn alvast wat tips voor je:

  • Zet al je elektronische apparaten thuis uit voordat je weggaat, niet alleen op stand-by
  • Ga duurzaam reizen en neem eens de trein als je op reis gaat in plaats van de auto
  • Gebruik zo min mogelijk plastic, vervang bijvoorbeeld plastic waterflesjes door een herbruikbare waterfles

« Terug

Reacties op 'Earthbnb – Duurzaam reizen'

gyth
Geplaatst op: 10-03-2020 10:16 Quote
均衡营养。产后的营养不止是为了帮助恢复女人身体的需要粉嫩公主酒酿蛋,更是为了给宝宝提供营养,其实还是可以帮助丰胸的好处,因为我们知道食补丰胸的方法丰胸产品,现在变成了不少女性朋友都会做的事情,而且这样的方法也是比较健康和安全丰胸酒酿蛋,所以产后营养是必须要做到的,不得不忽略,也不能有节食的习惯丰胸食物
Nieuw bericht