Green Team Award 2019. Inschrijving geopend!

GTA2dinsdag 04 september 2018 12:06

Ook volgend jaar kunt u als Green Key certificeerde locatie weer mee doen aan de Green Team Award 2019. Worden jullie het beste Green Team van Nederland?
De wedstrijd staat dit jaar in het teken van Communicatie. Meedoen kan door hier te klikken

Na 4 zeer geslaagde edities wordt door veel Green Team leden al uitgezien naar de start van de nieuwe competitie, die zal eindigen in een finaleronde tijdens het landelijke Green Key Event op 14 februari 2019 bij het Openluchtmuseum in Arnhem. Door het groeiende animo onder de Green Key certificaathouders wordt de competitie dit jaar naar verwachting nog spannender en uitdagender.

Winnaar Green Team Award 2018In 2014 is de award na een spannende finale verrassend gewonnen door het Green Team van Camping De Duindoorn. In 2015 ging het team van Landal Orveltermarke met de prijzen naar huis. De editie van 2016-2017 en 2018 is gewonnen door NH Leeuwenhorst. Naast eeuwige roem hebben de winnaars een mooi prijzenpakket ontvangen.

Green Team Award 2019
De Green Team Award is bedoeld voor Green Teams die op enthousiaste en creatieve wijze bijdragen aan de MVO-doelstellingen en het behouden van het Green Key certificaat van hun organisatie.

Deelname aan de Green Team Award 2019 is mogelijk voor alle organisaties in Nederland met een Green Key certificaat. Zijn jullie een creatief sterk team en verantwoord bezig? Dan is dit het moment om dit aan de buitenwereld te laten zien!

  • Deelname is eenvoudig en gratis. De enige voorwaarde is de toezegging dat uw Green Team (minimaal 2 personen) aanwezig kan zijn tijdens het landelijke Green Key Event op 19 februari 2019.
  • Deelname is simpel en overzichtelijk. De voorrondes verlopen digitaal via internet. Door het beantwoorden van een aantal vragen en het uitvoeren van twee eenvoudige opdrachten worden de teams getoetst op kennis en creativiteit. Op basis van het resultaat van de voorrondes worden de sterkste teams uitgenodigd voor de finaleronde tijdens het landelijke 
    Green Key Event.

De finalisten worden uitgenodigd voor de eindronde, waarin de teams onder leiding van de presentator de onderlinge strijd aan gaan. De teams worden getest op kennis, creativiteit en samenwerking. Natuurlijk mogen ook supporters mee naar de finale!

Zo gepiept!
Via deze link kom je terecht bij het inschrijfformulier van de Green Team Award 2019 en de vragen en opdrachten die behoren bij de voorronde. Deelname is eenvoudig en het invullen van inschrijfmodule is zo gepiept!

Een goed Green Team werkt samen, is creatief en heeft kennis van Green Key en MVO-thema’s. Dit is dan ook precies waar de vragen over gaan! Wil je kans maken op eeuwige roem en ben je wel in voor een verantwoord feestje? Geef je team op via de onderstaande link beantwoord alle vragen en voer op zo creatief mogelijke wijze de opdrachten uit.

Algemene voorwaarden

Lees, om misverstanden te voorkomen, de Algemene voorwaarden goed door voordat je aan de slag gaat met de vragen en opdrachten.

AANMELDEN

« Terug

Reacties op 'Green Team Award 2019. Inschrijving geopend!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.