Inschrijving derde editie Gaia Green Awards gestart

Gaia Green Award 2woensdag 17 januari 2018 14:11

Vanaf 15 januari is het mogelijk voor restaurants, hotels en strandpaviljoens om in te schrijven voor de derde editie van de Gaia Green Awards. De succesvolle MVO Award breidt dit jaar uit naar buurland België. De winnaars van de Gaia Green Awards 2018 worden 18 september 2018 bekendgemaakt tijdens Gastvrij Rotterdam. Als [naam organisatie] staan we achter dit initiatief en daarom hebben we ons samen met 15 organisaties als partner aangesloten bij deze award uitreiking.

Aanmelden
Werkt u voor een horecalocatie en heeft u met uw locatie afgelopen jaar stappen gezet op het gebied van duurzaam ondernemen? Strandpaviljoens, hotels en restaurants uit Nederland én België kunnen zich van 15 januari tot en met 15 april 2018 gratis aanmelden voor de award. Via de volgende link komt u bij het aanmeldingsformulier: klik hier. Een deskundige vakjury in combinatie met publieksstemmen en mystery visits zorgt ervoor dat uiteindelijk op dinsdag 18 september de winnaars aangewezen worden en hun award in ontvangst nemen op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam.

Over de awards
De Gaia Green Awards worden uitgereikt aan horecalocaties die zich het afgelopen jaar aantoonbaar hebben ingespannen om hun organisatie in de volle breedte te verduurzamen. Alle horecabedrijven in Nederland en België die vallen binnen de 3 categorieën (hotels, restaurants en strandpaviljoens) kunnen zich gratis aanmelden voor deelname.

Winnaars 2017
In 2017 zijn de Gaia Green Awards voor de tweede keer uitgereikt in Rotterdam Ahoy. Tijdens Gastvrij Rotterdam ontvingen de winnaars hun bijzondere award. De winnaars per categorie waren Stadshotel Woerden (hotels), Gys Utrecht (restaurants) en Timboektoe (strandpaviljoens). ​Tijdens de uitreiking is een extra award uitgereikt aan een horecalocatie die uitblinkt met een eerlijke en verantwoorde menukaart. De Falco Eleonora Award 2017 is gegaan naar Restaurant Natuurlijk.  

Meer informatie over Gaia Green Awards:

URL: www.gaiagreenawards.nl
Facebook: www.facebook.com/gaiagreenawards
Twitter: @gaiagreenawards
Inschrijflink: https://nl.surveymonkey.com/r/gaia-aanmeld-2018

« Terug

Reacties op 'Inschrijving derde editie Gaia Green Awards gestart'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.