Van Rossum Woerden, alles onder één groen dak

Van Rossum Woerden 2dinsdag 07 november 2017 12:00

Van Rossum, café, restaurant, stadshotelVan Rossum hecht aan menselijke warmte, een goed gesprek en een rijk gevulde dis. Hij schenkt dan ook grote aandacht aan de plek waar al zijn gasten, van ver en dichtbij elkaar treffen. Zijn bar & restaurant zijn een genot voor alle zintuigen. Het interieur is één groot uitnodigend gebaar. Je zit tegelijkertijd in de salon, de eetkamer en de keuken. Hier vallen rangen en standen weg. Van Rossum geeft je de ruimte om helemaal tot jezelf te komen. Driekus Van Rossum is de verpersoonlijking van een warm welkom, lokale gezelligheid en ongedwongen, genereuze gastvrijheid.

Iedereen is welkom om elkaar te ontmoeten in dit prachtig duurzaam verbouwde wapenarsenaal uit 1762, midden in de middeleeuwse binnenstad van Woerden. Tijdens de grootschalige verbouwing is er gekozen om te werken met leveranciers, installateurs en andere bedrijven in een straal van 15 kilometer. De gehele binnenkant van het monumentale pand is gestript en vervolgens geheel opnieuw opgebouwd. Er is een duurzaam klimaatbeheersing systeem aangebracht, wat de warmte uit de keuken hergebruikt om het gebouw te verwarmen. De bakstenen uit binnenmuren zijn gebruikt voor de vloeren & met precisie is het interieur samengesteld. Loop door van Rossum heen en laat u verrassen door de combinatie van oude en nieuwe materialen.

Van Rossum is uitgegroeid tot een bijzondere plek waar je kan ontbijten, lekker lunchen, dineren, vergaderen, relaxen en waar je niet de deur uit hoeft om intens te kunnen genieten. Onder hetzelfde dak kan je namelijk ook blijven overnachten in een van de 25 luxe suites van het Stadshotel. Zodat u optimaal kan genieten van de beleving.

De leveranciers van Van Rossum zijn allemaal met precisie gekozen. Een eigen groentetuin voorziet de keuken van seizoensgroenten, het vlees komt van de plaatselijke slager en het fair trade linnen op de bedden wordt met milieu vriendelijk wasmiddel gereinigd.

We hebben een Green Key gold certificaat en zijn in 2017 bekroond met de Gaia Green Award voor het Groenste hotel van Nederland! De nieuwste aanwinst (oktober 2017); een Hoeve gaat ervoor zorgen dat we in de toekomst nog meer zelfvoorzienend zijn! Meer plek om groentes te verbouwen & eigen vee te houden. Wat achterlaten voor de volgende generatie is ons doel, de cirkel is bijna rond!

Genereuze gastvrijheid en passie drijft ons bij alles wat we doen. Daarnaast hechten wij er grote waarde aan dat ieder mens hier totaal zichzelf kan zijn. Toegankelijkheid en betaalbaarheid zorgen ervoor dat wij zoveel mogelijk mensen kunnen betrekken bij de unieke belevenis die Van Rossum Stadshotel, café & restaurant is. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Mogen wij u snel verwelkomen?

Kijk voor meer informatie ook op www.vanrossumwoerden.nl

Boekt u nog in 2017 uw meeting voor 2017 óf het eerste kwartaal van 2018? Dan krijgt u €25,- korting voor een dagdeel en maar liefst €50,- op een dag!

   

« Terug

Reacties op 'Van Rossum Woerden, alles onder één groen dak'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.