Uitnodiging GreenMeeting 4# - 27 november 2017

PalaceHoteldonderdag 05 oktober 2017 12:24

Graag nodigen wij u uit voor een netwerk- en inspiratiemiddag rondom duurzaam ondernemen. U bent op maandag 27 november vanaf 13:30 uur van harte welkom bij het Green Key gecertificeerde Radisson Blu Palace Hotel Noordwijk. Trots presenteren wij het programma, waarin zowel inspirerende professionals aan het woord komen, als innovatieve praktische casussen behandeld worden. Deze dag wordt georganiseerd door Greenleisure, in samenwerking met Green Key Nederland.

GreenMeetings zijn voor Green Key gecertificeerde ondernemingen gratis toegankelijk en bieden plek voor maximaal 50 personen. U kunt zich hier gratis aanmelden.


GreenMeetings

GreenMeetings richten zich op de thema’s en uitdagingen waar u als horecaprofessional mee te maken heeft. GreenMeetings bieden inspiratie en praktische handvaten om ook binnen uw organisatie stappen richting een meer duurzame bedrijfsvoering te kunnen zetten. Daarnaast is er natuurlijk voldoende ruimte om te netwerken met uw collega’s uit de gastvrijheidssector en de aanwezige leveranciers. Met onze GreenMeetings richten we ons specifiek op professionals uit de gastvrijheid sector.

Samen kom je verder
De GreenMeetings worden georganiseerd door Green Leisure (Group) in samenwerking met verschillende partners. Green Leisure heeft zich tot doel gesteld de hospitality sector tussen nu en 2030 volledig te verduurzamen. Het organiseren van bijeenkomsten waarin inspiratie en kennis rondom duurzaam ondernemen en netwerken centraal staan is onderdeel van het realiseren van dit doel.

Door samen te werken met partners en gezamenlijk te zoeken naar win-win situaties streven wij ernaar om GreenMeetings gratis toegankelijk te houden voor de deelnemers. Partners van de GreenMeetings zijn o.a. Green Key Nederland, Made Blue, Santas Koffie, KHN, Stichting Vis&Seizoen, COCO-MAT en EKO-Keurmerk.

Programma

Tijdstip

Wat

13:30 uur

Inloop en minimarkt

13:50 uur

Welkomstwoord Marco Ouwerkerk (Green Leisure Group)

14:00 uur

Duurzame succesfactoren van Radisson Blu Palace Hotel

André Aaij is sinds 2010 general manager van het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk. De afgelopen jaren is het hotel zeer succesvol met haar duurzaamheidsbeleid. In 2016 wonnen zij de Gaia Green Awards in de categorie hotels en in 2015 ontvingen zij de Duurzaamheidsprijs Bollenstreek. André Aaij deelt tijdens deze presentatie zijn duurzame succesfactoren.

14:15 uur

Duurzaamheid is bij ons geen begrip, maar de basis

Toen nog bijna niemand bezig was met duurzaamheid, begon de Griek Paul Efmorfidis met COCO-MAT met het maken van natuurlijke bedden en matrassen. Nu hebben 2.500 hotels ‘duurzame’ bedden van COCO-MAT. Zonder horloge en zonder mobiele telefoon, want daar heeft hij zo zijn eigen ideeën over, maar toch altijd op tijd. COCO-MAT oprichter Paul Efmorfidis neemt u mee in zijn inspirerende kijk op ondernemen en de kracht van de natuur.

14:30 uur

Rondleiding Radisson Blu Palace Hotel – tijdens de rondleiding krijgt u een inkijkje in de duurzame succesfactoren van het hotel.

15:10 uur

Pauze en minimarkt (op de minmarkt presenteren enkele leveranciers hun duurzame oplossingen)

15:30 uur

Handdrogers of papier: Wat is de verantwoorde keuze?

Rodney Jansen (Business Development Manager at Dyson Professional Benelux) presenteert u op basis van onafhankelijk onderzoek eindelijk het antwoord op een van de meest gestelde duurzaamheidsvragen: Wat is duurzamer, handdrogers of papier?

15:45 uur

Duurzaamheid en zuivel, de stand van zaken

In de zuivelindustrie worden momenteel veel initiatieven genomen om de keten te verduurzamen. Nieuwe coöperaties versterken de positie van de boeren in hun regio en door gezamenlijk te verduurzamen ontwikkelen ze unieke groene verhalen.

Harald Hoffmann is oprichter van Holland Jersey en heeft een eigen vernieuwende kijk op duurzaam ondernemen in de zuivelindustrie.

16:00 uur

Verantwoorde borrel en Minimarkt

17:00 uur

Afsluiting

       

« Terug

Reacties op 'Uitnodiging GreenMeeting 4# - 27 november 2017'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.