Bewust genieten in het groen.

Vlieg er eens uit voor een weekendje.

Lekker luieren in het gras.

Proef heerlijke lokale smaken.

Natuurlijk aan tafel.

Zo vrij als een vogel.

Hotel boeken

Zoek hotels

Samenwerking Green Key en hotel site BookDifferent.com

Internationale hotel booking site www.bookdifferent.com wil  reizen duurzaam en sociaal maken. Het is de eerste hotelsite die na elke zoekopdracht  laat zien welke hotels een eco-label hebben en dus zorgvuldig omspringen met onze aarde. Voorheen waren reizigers daarvoor aangewezen op verschillende, gespecialiseerde sites, wat het zoeken naar duurzame hotels omslachtig maakt.

Daarbovenop maakt BookDifferent 50% van haar verdiensten van elke boeking over aan een goed doel naar keuze van de boeker. Dit kost de boeker niets extra! Er is keuze uit meer dan 90 goede doelen, waaronder ‘groene’ organisaties als Greenpeace,  GoodPlanet, Bond Beter Leefmilieu (BBL) en het WWF .

Bij BookDifferent.com kun je wereldwijd 660.000 accommodaties boeken. Daarvan hebben er  in Nederland momenteel (juli 2015) 385 hotelaccommodaties het  Green Key-label. In totaal zijn er 6.000 hotels met eco-label wereldwijd.

De reserveringen worden afgehandeld door Booking.com, de betrouwbare marktleider op het gebied van hotelboekingen. BookDifferent is een Nederlandse stichting zonder winstoogmerk en gevestigd in Amsterdam.