Green Team Award

Green Key Nederland nodigt jullie uit voor deelname aan de 4e editie van de landelijke wedstrijd voor Green Teams!

De wedstrijd staat dit jaar in het teken van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Een actueel thema waar veel over te weten en te vragen is en die aansluit bij de Internationale Green Key Best Practices Competition.

Na driegeslaagde edities wordt door veel Green Team leden al uitgezien naar de start van de nieuwe competitie, die zal eindigen in een finaleronde tijdens de landelijke Green Key uitreiking in februari 2018. Door het groeiende animo onder de Green Key certificaathouders wordt de competitie dit jaar naar verwachting nog spannender en uitdagender.

In 2014 is de award na een spannende finale verrassend gewonnen door het Green Team van Camping De Duindoorn. In 2015 ging het team van Landal Orveltermarke met de prijzen naar huis. De edittie van 2016/2017 is gewonnen door het team van NH Leeuwenhorst. Naast de award en eeuwige roem hebben de winnaars een mooi prijzenpakket gekregen.

Green Team Award 2018

De Green Team Award is bedoeld voor Green Teams die op enthousiaste en creatieve wijze bijdragen aan de MVO-doelstellingen en het behouden van het Green Key Certificaat van hun organisatie.

Deelname aan de Green Team Award  is mogelijk voor alle organisaties in Nederland met een Green Key certificaat. Zijn jullie een creatief en sterk team en verantwoord bezig? Dan is dit het moment om dit aan de buitenwereld te laten zien!

  • Deelname is eenvoudig en gratis. De enige voorwaarde is de toezegging dat uw Green Team (minimaal 2 personen) aanwezig kan zijn tijdens de landelijke Green Key uitreiking op 8 februari 2018 (Locatie: Hotel NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky)
  • Deelname is simpel en overzichtelijk. De voorrondes verlopen digitaal via internet. Door het beantwoorden van een aantal vragen en het uitvoeren van twee eenvoudige opdrachten worden de teams getoetst op kennis en creativiteit. Op basis van het resultaat van de voorronde worden de sterkste teams uitgenodigd voor de finaleronde tijdens de landelijke Green Key uitreiking.
  • De finale wordt gespeeld met max 3 vertegenwoordigers van uw Green team
  • Aanmelden kan tot uiterlijk 20 december

Samen met de andere finalisten worden de finalisten uitgenodigd voor de eindronde, waarin de teams onder leiding van de presentator Joost Thijssen de onderlinge strijd aan gaan. De teams worden getest op kennis, creativiteit en samenwerking. Natuurlijk mogen ook supporters mee naar de finale!

Aanmelden
Aanmelden kan met een druk op deze button
Je komt dan terecht bij het inschrijfformulier en de vragen en opdrachten die behoren bij de voorronde. Deelname is eenvoudig en het invullen van inschrijfmodule is zo gepiept!

Een goed Green Team werkt samen, is creatief en heeft een redelijk ontwikkelde kennis van Green Key en MVO-thema’s. Dit is dan ook precies waar de vragen over gaan! Wil je kans maken op eeuwige roem en ben je wel in voor een verantwoord feestje? Geef je team op via de onderstaande link beantwoord alle vragen en voer op zo creatief mogelijke wijze de opdrachten uit.

Algemene voorwaarden
Lees, om misverstanden te voorkomen de Algemene Voorwaarden goed door voordat je aan de slag gaat met de vragen en opdrachten.

Meer weten over deze activiteit? Neem contact op met Green Key via greenkey@kmvk.nl of 030-63 58 917