07-11-2023 15:20:00

Na maanden eraan gewerkt te hebben en het verzamelen van waardevolle feedback van onze deelnemers, zijn we verheugd om de lancering van onze nieuwe Green Key website aan te kondigen! De nieuwe website is ontworpen om een verbeterde en meer gebruikersvriendelijke ervaring te bieden aan iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid en Green Key.

Lancering nieuwe Green Key website

Geluisterd naar jullie feedback
We zijn de uitkomsten van onze enquête onder deelnemers niet uit het oog verloren. We hebben aandachtig geluisterd naar jullie opmerkingen en suggesties, wat ons heeft geholpen bij het ontwikkelen van een website die aan jullie behoeften voldoet.

Wat is nieuw?
Onze nieuwe website heeft een moderne lay-out gekregen en is nu veel overzichtelijker. De navigatie is verbeterd zodat consumenten, geïnteresseerde bedrijven en natuurlijk onze huidige deelnemers de informatie die ze zoeken gemakkelijker kunnen vinden. Daarnaast hebben we nieuwe, nuttige onderdelen toegevoegd. Zo is er een sectie met veelgestelde vragen (FAQ) om snel antwoord te kunnen geven op veelvoorkomende vragen. Tevens hebben we een advies & ondersteuningspagina gecreëerd met een overzicht van de verschillende mogelijkheden hoe wij jullie kunnen helpen bij het behalen en behouden van de Green Key-certificering.

Mijn Green Key-omgeving blijft (voor nu) hetzelfde
We willen graag verduidelijken dat de Mijn Green Key-omgeving nog steeds beschikbaar is op de oude Green Key website. Dit is vanwege de aanhoudende updates en vernieuwingen aan ons klantrelatiebeheersysteem (CRM). We werken eraan om ook dit gedeelte zo snel mogelijk te integreren in de nieuwe website. Dit betekent dat o.a. het voorbereiden van de Green Key keuring nog steeds op dezelfde manier gebeurd als jullie gewend zijn. Ook de Green Etalage is onder constructie en is voorlopig nog op de oude website te vinden. Wanneer je via de nieuwe website inlogt bij jouw Mijn Green Key omgeving zal je doorgestuurd worden naar de oude website waar deze onderdelen te vinden zijn.

Samen werken aan verbetering
Terwijl we met enthousiasme de nieuwe website lanceren, willen we ook opmerken dat er mogelijk nog enkele fouten inzitten. We waarderen jullie hulp bij het melden van eventuele fouten, zodat we deze snel kunnen oplossen en de website voor iedereen optimaal kunnen houden. Het melden van fouten kan door het contactformulier op de nieuwe website in te vullen. 

Verbeterde ervaring
We hopen dat de nieuwe website voor iedereen een gemakkelijkere, overzichtelijkere en prettigere ervaring biedt. We zijn ervan overtuigd dat je nu sneller de informatie kunt vinden die je nodig hebt en gemakkelijker door de website kunt navigeren.

We willen onze dank uitspreken aan al onze deelnemers voor hun waardevolle feedback. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op onze nieuwe Green Key website en staan klaar om al jullie vragen te beantwoorden en te ondersteunen bij de duurzaamheidsdoelstellingen. Samen bouwen we aan een groenere toekomst!

Bekijk ook onze andere newsartikelen

Dok 14 750e Green Key deelnemer
21-11-2023

Nederland telt 750 Green Key gecertificeerde bedrijven

Een duurzame mijlpaal in de recreatiesector: Strandpaviljoen Dok 14 behaalt als 750e bedrijf in Nederland het duurzaamheidscertificaat Green Key!

Meer lezen
Euro Parcs Huiseigenaren Podcast
20-11-2023

Green Key te gast bij de EuroParcs Huiseigenaren Podcast

Green Key was recentelijk te gast bij de EuroParcs Huiseigenaren Podcast om uitleg te geven over het duurzaamheidskeurmerk en diens toegevoegde waarde binnen de gastvrijheidssector.

Meer lezen
Scope 3 emissies
06-11-2023

Scope 3-emissies: krijg grip op de CO2-uitstoot in jouw keten

Steeds meer organisaties krijgen kritische vragen over hun CO2-uitstoot. Zowel door nieuwe wet- en regelgeving (CSRD) als door investeerders, opdrachtgevers en werknemers en wordt het dus steeds…

Meer lezen
Recreatie vakbeurs
12-10-2023

Wij staan op de Recreatie Vakbeurs 2023, kom je langs?

Kom je op 14, 15 en 16 november naar onze stand op de Recreatie Vakbeurs 2023 in Hardenberg? Wij kunnen je dan meer vertellen over Green Key en Duurzaam Gastvrij, de normen, jouw keuring en je…

Meer lezen
Duurzaam kamperen
10-10-2023

Duurzame Trend: kampeerders kiezen steeds meer voor groenere avonturen

Kampeerders hechten steeds meer belang aan duurzaamheid bij het plannen van hun vakantie. Uit een representatief onderzoek van de ANWB onder 448 kampeerders blijkt dat bijna de helft (48 procent)…

Meer lezen
Single Use Plastic
09-10-2023

De nieuwe Single Use Plastic wetgeving gaat van kracht in 2024

De Nederlandse overheid heeft besloten om de strijd tegen zwerfafval aan te gaan door de regulering van plastic wegwerpproducten, bekend als de SUP-wetgeving (Single Use Plastic).

Meer lezen
Circulair AAN
27-09-2023

Circulair AAN! | begeleidingstraject voor bedrijven in Friesland om te verduurzamen

Duurzaamheid is geen bestemming, maar een reis. Ga mee op reis en ontdek hoe jouw bedrijf in de Friese gastvrijheidssector kan floreren in een wereld die vraagt om verandering!

Meer lezen
GAIA Green Awards
20-09-2023

2 Green Key deelnemers als winnaar uit de bus bij Gaia Green Awards

Tijdens een feestelijke awardshow op Gastvrij Rotterdam zijn de Gaia Green Awards 2023 uitgereikt. De awards worden toegekend aan de meest duurzame restaurants, hotels en MICE-locaties van…

Meer lezen
Inspiratieboek
15-09-2023

Nieuw inspiratieboek voor onze deelnemers

In nauwe samenwerking met een van onze toegewijde keurmeesters, Robin van Milligen, hebben we een waardevol hulpmiddel ontwikkeld om onze Green Key-deelnemers te ondersteunen op hun reis naar…

Meer lezen
Paviljoen Sjoerd Prijs
01-08-2023

Paviljoen Sjoerd (Ameland) verkozen tot Meest Duurzame Strandpaviljoen van Nederland!

Donderdag 27 juli werden op Ameland de jaarlijkse prijzen voor het Beste Strandpaviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt.

Meer lezen