Informatie Green Key accommodatie

Van der Valk Hotel Venlo

Goud

Venlo

extra-Van der Valk Hotel Venlo - Lowres-52.jpgVergroot afbeeldingextra-Van der Valk Hotel Venlo - Lowres-48.jpgVergroot afbeeldingextra-Van der Valk Hotel Venlo - Lowres-30.jpgVergroot afbeelding

Het Van der Valk Hotel Venlo biedt gratis parkeergelegenheid, gratis WiFi in het hele gebouw en een comfortabele bar en restaurant. In de ochtend wacht u een uitgebreid ontbijtbuffet, waarbij u kunt zien hoe de gerechten voor u worden bereid. De ruime hotelkamers hebben een eigen badkamer en moderne faciliteiten. Het Van der Valk Hotel Venlo heeft een restaurant, een loungebar, en een terras dat in de zomer geopend is. Dankzij de centrale ligging van het hotel bij de snelweg A67 kunt u heel eenvoudig naar veel toeristische trekpleisters en culturele bezienswaardigheden reizen.

Voorbeeldmaatregelen

Van der Valk Hotel Venlo heeft vele maatregelen genomen om een zeer milieubewust hotel te zijn en heeft hierdoor ook het hoogst mogelijke niveau binnen de greenkey-classificering bereikt: Goud. Enkele voorbeelden van deze maatregelen zijn: - Binnen het hotel wordt alleen gebruik gemaakt van energiezuinige verlichting. - Wij kopen groene stroom en gas in. - Wij bieden de mogelijkheid aan om uw elektrische auto op te laden. - Op onze menukaart bieden wij gerechten aan die milieubewust en diervriendelijk zijn geproduceerd.

Website: Van der Valk Hotel Venlo

Terug naar het overzicht