Informatie Green Key accommodatie

TopParken - Recreatiepark 't Gelloo

Goud

Ede

Greenkey - Gelloo - Foto 1.jpegVergroot afbeeldingGreenkey - Gelloo - Foto 2.jpgVergroot afbeeldingGreenkey - Gelloo - Foto 3.jpgVergroot afbeelding

Recreatiepark ‘t Gelloo is een echt familiepark, gelegen in de bossen van het Gelderse Ede, midden op de Veluwe. Met een binnen- én buitenzwembad op het park, een indoor en outdoor speeltuin en diverse sport- en speelvelden is er van alles te beleven voor jong en oud. Verblijf in één van de vakantiehuizen of huur een kampeerplaats.

Voorbeeldmaatregelen

Bij TopParken kunt u duurzaam en maatschappelijk verantwoord op vakantie. Onze vakantieparken zetten zich elke dag in om de perfecte balans te vinden tussen mens, planeet en dier. Alle parken bevinden zich midden in de natuur; van midden in het bos tot aan de kust. De 17 Nederlandse vakantieparken zijn erop gericht om de natuur zo min mogelijk tot last te zijn. De duurzaamheid van TopParken is op een aantal parken beloond met het Green Key keurmerk en ons beddengoed is voorzien van het Max Havelaar Cotton keurmerk.

Website: TopParken - Recreatiepark 't Gelloo

Terug naar het overzicht