Informatie Green Key accommodatie

TopParken - Recreatiepark Beekbergen

Zilver

Beekbergen

Recreatiepark Beekbergen - Deluxe 6 personen - 1.jpgVergroot afbeeldingRecreatiepark Beekbergen - Superieur 4 personen Wellness - 1.jpgVergroot afbeeldingRecreatiepark Beekbergen - Superieur 4 personen Wellness - 2.jpgVergroot afbeelding

Verscholen in de Gelderse bossen, vlakbij de stad Apeldoorn vindt u Recreatiepark Beekbergen. Hier komt u gegarandeerd tot rust in één van de comfortabele vakantiehuizen. Ontdek al wandelend of fietsend de bosrijke omgeving en de vele culturele hotspots in de buurt.

Voorbeeldmaatregelen

Bij TopParken kunt u duurzaam en maatschappelijk verantwoord op vakantie. Onze vakantieparken zetten zich elke dag in om de perfecte balans te vinden tussen mens, planeet en dier. Alle parken bevinden zich midden in de natuur; van midden in het bos tot aan de kust. De 17 Nederlandse vakantieparken zijn erop gericht om de natuur zo min mogelijk tot last te zijn. De duurzaamheid van TopParken is op een aantal parken beloond met het Green Key keurmerk en ons beddengoed is voorzien van het Max Havelaar Cotton keurmerk.

Website: TopParken - Recreatiepark Beekbergen

Terug naar het overzicht