Informatie Green Key accommodatie

TopParken - Parc de IJsselhoeve

Zilver

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL

Parc de IJsselhoeve - Parkoverzicht - 2.jpgVergroot afbeeldingParc de IJsselhoeve - Vakantiewoningen - 2.jpgVergroot afbeeldingParc de IJsselhoeve - Steenovens - 1.jpgVergroot afbeelding

In het pittoreske Nieuwerkerk aan den IJssel en prachtig gelegen aan de IJssel, vindt u Parc de IJsselhoeve. Verblijf in één van de comfortabele vakantiehuizen op dit waterrijke vakantiepark. Met de vele faciliteiten op het park, omringd door uitgestrekte weilanden, veengebieden en water en de grote stad Rotterdam nabij, is hier altijd wat te beleven!

Voorbeeldmaatregelen

Bij TopParken kunt u duurzaam en maatschappelijk verantwoord op vakantie. Onze vakantieparken zetten zich elke dag in om de perfecte balans te vinden tussen mens, planeet en dier. Alle parken bevinden zich midden in de natuur; van midden in het bos tot aan de kust. De 17 Nederlandse vakantieparken zijn erop gericht om de natuur zo min mogelijk tot last te zijn. De duurzaamheid van TopParken is op een aantal parken beloond met het Green Key keurmerk en ons beddengoed is voorzien van het Max Havelaar Cotton keurmerk.

Website: TopParken - Parc de IJsselhoeve

Terug naar het overzicht