Informatie Green Key accommodatie

Stichting Paasheuvelgroep / locatie Vierhouten

Zilver

VIERHOUTEN

DJP_1575.jpgVergroot afbeeldinggroepsaccommodatie_veluwe_vierhouten_vliegenzwam_1600_003.jpgVergroot afbeeldingDJP_1208.jpgVergroot afbeelding


De mooiste avonturen beleef je buiten
De big five, oneindige natuur, dikke bossen en paarse heidevelden...de Veluwe. In dit grootste natuurgebied van Nederland (in Vierhouten) vind je maar liefst 15 groepsaccommodaties. Je wandelt vanuit het gebouw zo de heide op of het bos in, ideaal voor groepen die lekker buiten activiteiten willen ondernemen! Uiteraard staat de natuur centraal op deze locaties, je zit niet voor niks op de Veluwe.

Over de accommodaties
Alle accommodaties zijn basic, maar modern, ingericht en hebben veel buitenruimte. Groepen vanaf 14 personen kunnen al terecht maar kom je met een grotere groep dan kunnen wij tot 110 personen kwijt in één enkele accommodatie. In totaal zijn er 650 slaapplaatsen op de locatie.

Voorbeeldmaatregelen

Respect voor de natuurlijke omgeving
Stichting Paasheuvelgroep heeft als doelstelling dat op onze terreinen veel ruimte is voor de natuur, wij terughoudend omgaan met bebouwing van de natuur en wij onze gasten in contact brengen met de natuur op en rondom onze locaties. Zo zorgen we ervoor dat de natuurlijke omgeving ook voor toekomstige generaties behouden en beschikbaar blijft.

Website: Stichting Paasheuvelgroep / locatie Vierhouten

Terug naar het overzicht