Informatie Green Key accommodatie

Stichting Paasheuvelgroep locatie Stroe

Brons

Stroe

foto 1.jpgVergroot afbeeldingfoto 2.jpgVergroot afbeeldingfoto 3.jpgVergroot afbeelding

De mooiste avonturen beleef je buiten
Groepsaccommodatie Klein Anker in Stroe ligt midden in een eigen stuk bos. Er zijn geen andere groepen op de locatie, perfect dus voor groepen die veel privacy zoeken en direct op avontuur willen in het bos.

Over Klein Anker
Verspreid door het bos staan 8 blokhutjes met stapelbedden. Centraal op het terrein ligt het recreatiegebouw (met sanitair) waar ook gegeten kan worden. Deze accommodatie wordt verhuurd op basis van zelfverzorging, de ruime keuken is specifiek ingericht voor grote groepen. Voor de leiding is er een apart slaapgebouw met sanitair. De accommodatie is geschikt voor groepen tot 64 personen.

Wat is er in de buurt te doen
Stroe ligt aan de rand van natuurgebied de Veluwe. In de buurt vind je onder andere het Kröller Müller Museum en Radio Kootwijk. Op loopafstand van Klein Anker staat een educatieve geitenboerderij.

Voorbeeldmaatregelen

Respect voor de natuurlijke omgeving
Stichting Paasheuvelgroep heeft als doelstelling dat op onze terreinen veel ruimte is voor de natuur, wij terughoudend omgaan met bebouwing van de natuur en wij onze gasten in contact brengen met de natuur op en rondom onze locaties. Zo zorgen we ervoor dat de natuurlijke omgeving ook voor toekomstige generaties behouden en beschikbaar blijft.

Website: Stichting Paasheuvelgroep locatie Stroe

Terug naar het overzicht