Informatie Green Key accommodatie

Stichting Paasheuvelgroep locatie Baarn

Zilver

Baarn

foto 1.jpgVergroot afbeeldingfoto 2.jpgVergroot afbeeldingfoto 3.jpgVergroot afbeelding

De mooiste avonturen beleef je buiten
Bos, sportvelden en een Koninklijk paleis naast de deur. Groepsaccommodatie de Stulp heeft het allemaal. Bijzonder fraai gelegen in het bos maar evengoed met allerlei faciliteiten zoals een basketbalveld en een voetbalveldje.

Over de accommodatie
De 14 slaapkamers en het sanitair liggen mooi aan de buitenrand van het gebouw zodat er een ruime recreatie- en eetzaal overblijft. De meeste tijd zal waarschijnlijk buiten in het bos worden doorgebracht maar voor de bonte avond is er ook een podium met stereo installatie aanwezig.

Wat is er in de buurt te doen.
De Stulp ligt naast paleis Soestdijk, een unieke ervaring voor bezoekers. Ga je met de groep liever zwemmen dan is bosbad de Vuursche (op 5 minuten fietsen) een echte aanrader! Is het iets minder weer dan is zwembad de Trits een goed alternatief.

Voorbeeldmaatregelen

Respect voor de natuurlijke omgeving
Stichting Paasheuvelgroep heeft als doelstelling dat op onze terreinen veel ruimte is voor de natuur, wij terughoudend omgaan met bebouwing van de natuur en wij onze gasten in contact brengen met de natuur op en rondom onze locaties. Zo zorgen we ervoor dat de natuurlijke omgeving ook voor toekomstige generaties behouden en beschikbaar blijft.

Website: Stichting Paasheuvelgroep locatie Baarn

Terug naar het overzicht