Informatie Green Key accommodatie

Oudaen BV

Brons

Utrecht

OUDAEN Voorzijde avond internet JPG.JPGVergroot afbeeldingVvL180321-001 kopiâren (Conflict met Unicode-codering).jpgVergroot afbeeldingrestaurant1.jpgVergroot afbeelding

Op loopafstand van het Centraal Station en aan de mooiste gracht van Utrecht (de Oudegracht) vindt u Stadskasteel Oudaen, een kasteel met een verhaal. Het monumentale stadskasteel herbergt een grand café, restaurant, salon, bierbrouwerij en verschillende (vergader)zalen. Uit eten, borrelen, huisgebrouwen bieren proeven, trouwen, vergaderen en feesten in een sfeervolle setting. Oudaen heeft twee terrassen: eentje aan de voorzijde van het Grand Café en de Salon, en het werfterras van de Brouwerij direct aan het water.

Voorbeeldmaatregelen

Oudaen heeft het energieverbruik drastisch teruggebracht door 90% van de verlichting te vervangen door dimbare LEDverlichting. Alle gloeilampen zijn verbannen. Daarnaast zijn er op toiletgroepen en werkruimtes sensoren aangebracht. De gedateerde luchtbehandeling van de zalen is vervangen door een energieverantwoord type. Tocht in een pand uit 1300 is normaal, maar door bijna niet zichtbare bouwkundige aanpassingen behoort dit tot het (verre) verleden.

Website: Oudaen BV

Terug naar het overzicht