Informatie Green Key accommodatie

Natuurkampeerterrein Thyencamp

Goud

HOOGHALEN

Genieten op Natuurkampeerterrein Thyencamp.jpgVergroot afbeeldingAchterkant boerderij Natuurkampeerterrein Thyencamp.jpgVergroot afbeeldingTentje op Natuurkampeerterrein Thyencamp.jpgVergroot afbeelding

Duurzaam klimaatneutraal kamperen op een klein natuurkampeerterrein in Hooghalen, Drenthe. Er zijn 30 ruime standplaatsen , waarvan 28 voorzien van elektriciteit (6A) en 18 van water en 8 hebben aansluiting op de riolering. Daarnaast is er een veld voor trekkerstenten. In de boerderij bij de camping zijn comfortabele en schone sanitaire voorzieningen en een recreatie ruimte. Op het terrein is overal wifi. Koffie, bier, wijn, sap en ijs van ecologische en/of fairtrade kwaliteit. Gecertificeerd met de gouden Greenkey. Het kampeerterrein is voorzien van drainage, dus geen modderproblemen. In de recreatiezaal zijn spelletjes en boeken en er staat ook een piano. U kunt ook een trekkershut huren.

Voorbeeldmaatregelen

PEOPLE Samenwerking collega's en overheden mbt beleid toerisme en recreatie. PLANET CO2 neutraal werken, (zonnepanelen, zonnecollectoren, regenwater opvang, LED verlichting, inkoop groene energie. Greenkey goud gecertificeerd. PROFIT Lokaal betrokken.

Website: Natuurkampeerterrein Thyencamp

Terug naar het overzicht