Informatie Green Key accommodatie

Natuurkampeerterrein Thyencamp

Goud

HOOGHALEN

luchtfoto drone kampeerterrein  achtergrond kleiner.JPGVergroot afbeeldingzonnepot zonnepanelen op blokhut Thyencamp.jpgVergroot afbeeldingzaala.jpgVergroot afbeelding

Duurzaam klimaatneutraal kamperen op een klein natuurkampeerterrein in Hooghalen, Drenthe. Er zijn 30 ruime standplaatsen , waarvan 28 voorzien van elektriciteit (6A) en 18 van water en 8 hebben aansluiting op de riolering. Daarnaast is er een veld voor trekkerstenten. In de boerderij bij de camping zijn comfortabele en schone sanitaire voorzieningen en een recreatie ruimte. Op het terrein is overal wifi. Koffie, bier, wijn, sap en ijs van ecologische en/of fairtrade kwaliteit. Gecertificeerd met de gouden Greenkey en partner van ECEAT en Maatschappelijk verantwoord ondernemen Nederland. Het kampeerterrein is voorzien van drainage, dus geen modderproblemen. In de recreatiezaal zijn spelletjes en boeken en er staat ook een piano. U kunt ook een trekkershut huren.

Voorbeeldmaatregelen

PEOPLE Vrijwilligers, werkervaringsplaatsen, actie "Fietsen scoort". Samenwerking collega's en overheden mbt beleid toerisme en recreatie. Leerschool voor ondernemers en studenten en leer/werkbedrijf. PLANET CO2 neutraal werken, (zonnepanelen, zonnecollectoren, regenwater opvang, LED verlichting dmv LED, inkoop groene energie. Greenkey goud gecertificeerd. PROFIT Wij zijn partner van maatschappelijk verantwoord ondernemen Nederland. We hebben het ECEAT certificaat behaald. Samenwerkingsverband kunst en cultuur.

Website: Natuurkampeerterrein Thyencamp

Terug naar het overzicht