Informatie Green Key accommodatie

MAWI b.v. Outdoor Challenge Park

Goud

OLDENZAAL

OCP_park (1).jpgVergroot afbeeldingsuppen.jpgVergroot afbeelding119124572_3248304865207244_4530447100092667898_o.jpgVergroot afbeelding

Discover your nature is het motto van het Outdoor Challenge Park. OCP organiseert activiteitenprogramma’s gericht op het ontdekken van de ons omringende natuur en de eigen natuur, het menselijk karakter. Deze programma’s spelen een belangrijke rol bij teambuilding, maar ook bij bedrijfsuitjes. Juist de intense beleving van uitdagende activiteiten verheldert het eigen functioneren en het effect daarvan op de (leef)omgeving. Zo beklijft het geleerde goed en draagt het bij aan de kwaliteit en efficiency van organisaties. Outdoor Challenge Park heeft als belangrijkste doel mensen een onvergetelijke dag te laten beleven. Alles onder een bekend motto “Challenge by Choise”: je stelt je eigen grenzen vast. De instructeurs en de activiteiten bieden de klanten de gelegenheid om zijn/haar grenzen te ontdekken en misschien wel te verleggen. Vanzelfsprekend onder optimale veiligheidsomstandigheden.

Voorbeeldmaatregelen

OCP is een uniek concept op het gebied van buitensport door de relatie met natuur en duurzame energie. Het gebruik van natuurlijke en menselijke energie staat centraal bij bovengenoemde activiteiten en het ontwerp van de accommodaties is gebaseerd op de principes van duurzame bouw. OCP is milieuvoorbeeldbedrijf voor de provincie Overijssel en voldoet aan de voorwaarden die aan buitensportorganisaties gesteld worden, The Green Key. OCP beschouwt The Green Key als een van haar kernkwaliteiten om het milieu op en rond Outdoor Challenge Park te beschermen en te behouden.

Website: MAWI b.v. Outdoor Challenge Park

Terug naar het overzicht