Informatie Green Key accommodatie

Bezoekerscentrum de Kennemerduinen

Goud

Overveen

informatiemap 2019.doc18086BC_FOLDERA4_DuinCafe_v2.pdfA4_RM_BC Kennemerduinen binnen winkel_M5L1051.jpgVergroot afbeelding

Bezoekerscentrum van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Hier vindt u een informatiebalie, tentoonstelling, winkel en het Duincafé met een biologische menukaart en een ruim, zonnig terras. In het bezoekerscentrum kunt u terecht voor informatie over hoe u fietsend, wandelend of met een excursie het Nationaal Park kunt ontdekken. De tentoonstelling geeft een voorproefje van wat er buiten allemaal te beleven is in de natuur. Ook voor kinderen is het bezoekerscentrum leuk om te ontdekken. Aan de balie zijn speurtochten te huur voor kinderen van diverse leeftijden. Het bezoekerscentrum organiseert het hele jaar door excursies en evenementen. Verder zijn er twee vergaderzalen te huur die samen zijn te voegen tot één grote zaal. Het Duincafé verzorgt ook hier de uitstekende, biologische catering met diverse arrangementen. De toegang is gratis.

Voorbeeldmaatregelen

Gescheiden afval, zonnepanelen, WKO, grijs water voor toiletten en duurzame bouwmaterialen. Zeer energiezuinig gebouw uit 2013 gebouwd volgens BREEAM normen.

Website: Bezoekerscentrum de Kennemerduinen

Terug naar het overzicht