Informatie Green Key accommodatie

B&B Antoniushoeve VOF

Goud

LOMM

Antoniushoeve_1809271240495524_AL.jpgVergroot afbeeldingAntoniushoeve_1809270934334966_AL.jpgVergroot afbeeldingAntoniushoeve_1809270836094618_AL.jpgVergroot afbeelding

Een landelijke B&B waar comfort samengaat met ontspanning en gezelligheid. Aan de rand van het Nationaal Park De Maasduinen, 1 km van de Duitse grens. De omgeving nodigt uit tot wandelen en fietsen – maar ook mooie steden (Venlo; Roermond; Duisburg; Kevelaer) liggen op korte afstand. De kasteeltuinen in Arcen liggen op 2 km afstand. In de huiskamer vindt u een kast met spelletjes, puzzels en tijdschriften, Daarnaast is er een assortiment aan fiets- en wandelkaarten van de omgeving die de gasten gratis mogen gebruiken. Het ontbijt wordt ’s morgens tussen 7 en 9 geserveerd in de huiskamer. Regelmatig organiseren wij creatieve weekends.

Voorbeeldmaatregelen

Wij serveren lokale, biologische en zelfgemaakte producten. Gasten kunnen daarbij een keuze maken uit bijvoorbeeld: zelfgebakken brood, jam, zelfgemaakte yoghurt, vers fruit en biologische eieren. Wij zijn gespecialiseerd in dieetmaaltijden: glutenvrij, diabetes, lactosevrij. Weight Watchers. Voor de schoonmaak gebruiken wij alleen gecertificeerde (Blauwe Engel) schoonmaakmiddelen Vanaf 19 maart kan men bij ons een elektrische auto/motor opladen. Muurslot aanwezig!

Website: B&B Antoniushoeve VOF

Terug naar het overzicht