Locaties lijstweergave

Locaties lijstweergave

Onze toeristische locaties

U wilt ontspannen en genieten op een heerlijke plek aan het water, in de stad of in het groen. De Green Key accommodaties bieden u dat, zonder het milieu onnodig te belasten. Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand. Bewust genieten, daar gaat het om. Of het nu gaat om een bed & breakfast, een dagje dierentuin of langer verblijf op een camping of in een hotel.

Zoeken

Naar boven

Locaties

Kampeerterrein Stortemelk

Campings
Friesland VLIELAND
kampeerterrein in de duinen en aan het strand op waddeneiland Vlieland
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Camping Dorado

Campings
Drenthe RODEN
Camping Dorado, een kleine camping, een trekkershut en een zestal bungalows. Bij het inrichten ervan, worden we vaak geinspireerd door kwaliteitscampings in Scandinavie. Onze functionele en duurzame gebouwde bungalows, recreatieruimte en sanitair, vormen met de prachtige scandinavische kleuren en de "groene" natuur een harmonieus samenspel. We proberen daarmee een sfeer van natuur, rust, vrijheid en ongedwongenheid te scheppen die iedereen die onze camping bezoekt, een ontspannend gevoel kan geven. Ons terrein ligt ca 1,5 km van Roden, in de driehoek Groningen-Assen-Drachten. In dit gebied, onderdeel van Noord-Drenthe, wisselen wei- en bouwland, bossen, heide, plassen en meren elkaar af. Groningen en Assen zijn snel bereik-baar (per bus, fiets als auto). Tegenover ons terrein bevindt zich het Mensinge bos, een ca 500 ha aaneengesloten bos en heide gebied. Wandelen en fietsen direct vanaf de camping op prachtige fiets-en wandelpaden.
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Kampeerterrein de Blauwe Haan

Campings
Drenthe UFFELTE
Kampeerterrein de Blauwe Haan ligt midden in natuurgebied 't Holtingerveld. Vanaf de camping kan heerlijk gefietst en gewandeld worden. Op en rond het terrein is het veilig voor kinderen. Centraal zijn er twee speeltuinen. Een ruim opgezette binnenspeeltuin met appart een klimwandje. Het buitenspeellandschap is verassend en haast kunstzinnig te noemen met o.a. een hele grote Blauwe Haan als glijbaan. De kinderen genieten ook van de waterpomp zodat zij lekker kunnen kliederen met water en zand. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een watertappunt en elektra aansluiting. Het nieuwe sanitair gebouw is verwarmd door duurzame energie en natuurlijk de zon! In de huiskamer kunt u genieten van een eerlijke Max Havelaar kop koffie en er kan een snackje besteld worden.
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Camping De Norgerberg

Campings
Drenthe NORG
Wij hebben oog voor …… kwaliteit,comfort en milieu maar vooral ook voor U. Met net even dat beetje extra dat u op de Norgerberg mag verwachten. Gezellige kleine velden, laantjes met privacy, beschut, tussen de bomen of liever in de zon? Voor elk wat wils.
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Camping Midden Drenthe

Campings
Drenthe ZWIGGELTE
x
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

't Rheezerwold

Campings
Overijssel HEEMSERVEEN
Ons kleinschalig en overzichtelijk vakantiepark is een echt familiebedrijf. Gastvrijheid, persoonlijke aandacht en service staan voorop. De royale kampeerplaatsen zijn voorzien van alle comfort en vanaf je plaats kun je de kinderen volgen in hun spel in een van de kleine speeltuintjes op het veld. Ruim en modern sanitair met badkamers, mindervalide-ruimte en babyrooms geven de kwaliteit van thuis. Door het hele seizoen heen zijn er aantrekkelijk geprijsde gezins-arrangementen gemaakt en voor de enthousiaste twee-genieters zijn er in het laagseizoen voordelige aanbiedingen. De luxe op het park wordt nog eens geaccentueerd door een prachtig overdekt zwembad met daarin een Finse sauna en infrarood sauna in een sfeervolle relaxruimte, een buitenzwembad en twee vrij te gebruiken all-weather tennisbanen.
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

De Lemeler Esch Natuurcamping

Campings
Overijssel LEMELE
Wij zijn een natuurcamping met luxe voorzieningen , met volop rust,ruimte en natuur. Prachtig gelegen onder aan de Lemelerberg in het Vechtdal Overijssel met toeristische plaatsen op royale velden en in het bos. Ook voor campers aantrekkelijk.In 2014 zijn 2 nieuwe duurzaam gebouwde Trek - Ins in gebruik genomen. De camping is startpunt in het wandelroutenetwerk en ons Boscafé is iedere dag open, ook in de winter.
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Camping Roos

Campings
Overijssel BEERZE-OMMEN
natuurcamping + bungalowverhuur - kleine horeca voorziening - zwemmen in de rivier
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Recreatiecentrum Ackersate

Campings
Gelderland VOORTHUIZEN
Gemengd recreatiebedrijf met vaste en toeristische plaatsen
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Mennorode B.V.

Campings
Gelderland ELSPEET
De Veluwe is een geliefde omgeving voor rustzoekers en natuurliefhebbers. U kunt er heerlijk ontspannen en actief genieten van de natuurlijke omgeving. Gelegen temidden van de schitterende Veluwse bossen en heide, is Mennorode de ideale locatie voor een korte of langere vakantie.
Meer informatie Meer informatie Minder informatie
Locaties op een kaart
Zoek
Km
Filteren
Door hieronder te klikken op de bedrijfscategorieën en medailles is het mogelijk om te filteren op het aantal deelnemers dat getoond wordt.
 • Bootverhuur
 • Buitensport
 • Bungalowpark
 • Campings
 • Chartervaart
 • Congreslocatie/BCE
 • Dagattractie
 • Groepsaccommodatie
 • Hotel / conferentiecentrum
 • Minicampings
 • Natuurkampeerterreinen
 • Passagiersvaart
 • Publieksevenement
 • Restaurant
 • Strandpaviljoen
 • Zwembad
 • Brons
 • Zilver
 • Goud